Förslag på hembesök till Expressen och Trolljägarna, lever människor som de lär…

INVANDRINGEN. Som ni vet har Expressen gjort till vana att göra hembesök hos människor som skriver invandringskritiska kommentarer på nätet, tidningen har även tagit hjälp av den vänsterextrema och kriminella Researchgruppen för att avslöja anonyma skribenter. 

Ni vet också att det råder en enorm bostadsbrist i Sverige, det är främst ungdomar, människor med dålig ekonomi och invandrare som har problem med bostäder eller bor väldigt trångt.

Dagens Nyheter undersökte för en tid sedan svenskens vilja att ta emot ”flyktingar” i sitt hem. Det visade sig enligt DN att nära var tredje svensk var beredd att ta emot en ”flykting” i sitt hem.

Det finns ungefär 5 miljoner hushåll i Sverige, en knapp tredjedel av dessa alltså 1,5 miljoner hem är enligt DN öppna för de nya svenskarna.

Nu till mitt förslag:

-Pettersson tycker att Expressen ska ta med sig ett 25-årigt manligt barn från Afghanistan och knacka dörr.

Varsågod är har ni möjlighet att uppfylla er dröm om multikulturen och samtidigt göra en god gärning för afghanen, er själva och skattebetalarna.

Börja med Anne Ramberg, damen längtar säkert efter att avstå lite välfärd i sin 212 kvadratmeter stora Östermalmsvåning.

Sedan kan Expressen, eller kanske Robert Aschberg med Trolljägarna gör ett besök hos hemma hos miljöpartiets migrationspolitiska talesperson och fråga hur många ”barn” hon kan ta emot…

Vad säger du Thomas Mattsson? Köper du idén och gör hembesök och kollar upp att människorna lever som de lär?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Förslag på hembesök till Expressen och Trolljägarna, lever människor som de lär…

 1. Sjöstedt med sin våning vid Blasieholmen bredvid Grand Hotell skulle behöva ett besök! Han har de ju så luftigt och fridfullt .Men nej.Min bekant som bor i Akalla fick en förfrågan om han kunde hysa i sin 48 kvm stor lägenhet en flykting enligt expropiationslagen! Han måste vara riktigt rädd.

 2. Äh dagens vänster är ju bekväm av sig. Man borde kunna beställa en afghan med mobilen ju! Lägg upp lättklädda bilder på alla asylsökare på en sajt så kan vänsterhäxorna välja själv vem som är sex..snällast till utseendet. Skattebetalarna får ju såklart stå för hemleveranskostnaderna och alla andra kostnader också.

 3. Typiskt för vänsterns godhetsposörer som har ”patent” på godhet.

  **ANSTÄNDIG VÄRDEGRUNO ** har S ”lagt beslag” på begeppet?
  Kan konstatera att ordförståelsen hos Svenska politiker är bristande. Att gömma sig bakom ord är fegt och ryggradlöst. Det budskap alliansen gick till val på var att få en ny regering och riktning för Sverige. Att frysa ut meningfränder från allt samarbete är oanständigt och ohederligt mot väljarna. Förstår inte hur dessa folkvalda kan se sig i spegeln utan att må illa.

  Synonymer till anständig
  passande, lämplig, tillbörlig, skälig, rimlig; hederlig, just, schysst, korrekt, respektabel, hyfsad, väluppfostrad, ordentlig, snygg, städad; sedesam, ärbar, tuktig, kysk

  motsatsord
  olämplig, orimlig; ojust ohyfsad, ful; anstötlig, oanständig, obscen

 4. Löven har idag entledigats från statsministerposten !
  Nu börjar allvaret, en framtida regering bestående av S, C och L med stöd av MP och kommunisterna är ett tips.

 5. Som vanligt otroligt dumma och verkligtsfrånvända frågor!

  Äpplen blandas friskt med päronen!

  Jag skulle vilja se den svensk som inte tillfälligt hade öppnat sitt hem för riktiga flyktingar!

  Eller det är någon som tror att om det hade inträffat en naturkatastrof i Sverige och det hade kommit människor med bara trasor på kroppen så hade man bara låtit dom frysa ihjäl utanför i snödrivan!

  Jämför gärna med hur svenskarna ställde upp under kriget när riktiga flyktingbarn och flyktingar kom!

 6. Skulle hon knacka på hos mig så skulle svaret bli att jag har hellre 50 stycken SVENSKA ungdomar boende hos mig än 1 taliban.

 7. Arg Norrlänning Janne ringde till Göran Greider.
  Ang. om att journalister kan ta hem flyktingar till sig.
  Vilket Göran G anser att det är kommunen och statens uppgift att sköta om.

  ”Göran Greider vill inte själv hjälpa flyktingar ”

  • Typiskt kommunister, det är alltid andra som har ansvaret, kommunen, staten, men va fan är det inte Göran som drömmer om ”staten” och kommunismen dygnet runt= han skall själv hjälpa sina telningar.

 8. Expressen kommer säkert att få stora problem med att placera ut en enda i det skenheliga och hycklande gänget.
  Anne Ramberg gör säkert inget utan att hon kan debitera minst dubbel advokattaxa.
  Möjligtvis skulle kanske människor med betydligt mer modesta inkomster gå att övertala.

 9. Det cacklas så mycket om samarbete över blockgränser nuförtiden. Olika konstellationer och bokstavskombinationer föreslås.
  Så varför inte V+SD?
  Det vore en spännande outsider!

  • I SVT:s Valu-undersökning 2018 var det några väljare som föreslog ett samarbete över blockgränsen mellan F! + SD i regeringsfrågan.

   F! kom inte in i riksdagen eftersom tidigare F!-väljare i stället röstade på V så jag tror dessa fd F!-väljarna skulle kunna acceptera konstellationen V + SD som ett alternativ.

Kommentera