C+V+Mp=Sant

Expressen skriver ikväll om att Centerpartiets och Liberalernas hållning i regeringsfrågan kan innebära slutet för Alliansen. Anklagas för dubbelspel av många ledande moderater.

Här avslöjar Annie Lööf att Centerpartiet lierade sig med kommunister och vänstersocialister när den nya gymnasielagen togs fram. Ur kvällens Rapport.

20 thoughts on “C+V+Mp=Sant

 1. V, MP, S, C och L också= Sant !
  Tror personligen att Sverige inom kort har en blocköverskridande regering mellan S, C och L med stöd av i första hand V och MP men även av KD och M om och när det verkligen gäller, allt för att hålla SD utanför allt inflytande.
  Ett politiskt kaos är att vänta i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !!!!!

 2. Sverige har förstört för hela Europa med den mastodonta invandringen.Finland säger att de har skärpt kontrollen mellan länderna ,för från Sverige kommer bara bidragsturister. De kollar nästintill varenda bil som passerar färjeterminalen och frågar vad syftet med resan är. Både polisen ,tullen och hundar vaktar. Det ser flott ut.

 3. Du glömde +L.
  ”Socialisten Björklund” kallar sig Liberal.
  Men håller Expo under armarna med kontanter.

 4. En idiot som Annie Lööf med talfel från födseln lyckas göra sin röst hörd inom svensk politik – bara det visar ju på att något är fel i Svea land . Inte ens hennes stämband och mun är i samklang men lik förbannat låter vi henne höras som så kallad politiker med Sveriges bästa för ögonen .

 5. Annie Lööw och Jan Björklund behöver bytas ut mot nya friska krafter med ett verklighetstänk så låsningarna kan släppa.

 6. Hoppar inte rödskrikan ut ur boet så lär det stunda nyval. Skulle detta inträffa så blir det synd om majoren för då lär partiet åka ur riksdagen. Rödskrikan kommer också att tappa väljare men lär klara sig med nöd. Vinnarna blir främst SD och kanske S då V kommer att backa. Skulle inte bli förvånad om SD blir störst. Många är heligt förbannade för denna sandlådepolitik som 7 klövern håller på med. Var är demokratin, 1,1 millioner väljare kan inte bara ignoreras. Pratas det inte om samförstånd hos 7 klövern men ibland gäller inte detta utan då gäller mobbing i stället

 7. Sorgligt, vi blev av med svetsarn , så kommer en liten flicka som inte har alla hästar hemma.Är det de vi har röstat för?Hur blir det för Sverige? Jag ser bara mörker,beckmörkt.

 8. En uppmaning till alla SD-vänliga moderater, försök byt Ulf Kristersson mot Hanif Bali som partiledare, för SVERIGES SKULL.

 9. Fjamåt mot medmensklighet kamjater. Nu äjj det allvaj,Sväjje behöver mejj flyktingaj och får lillarödhåjjiga jag bli statsminsitej så blij dejt ådning på tojpet både i småland och i sväjje.
  Vi kan ta emot någja miljonej muslimej till.
  mvh Annie,globalist och narccisist,

  • Bra kommentar och bra artikel, liberalerna och Annie har lierat sig med Miljödårarna och Stalinisterna-kommunisterna…..-allt för att förstöra för Sveriges befolkning OCH KRATTA MANEGEN FÖR ISLAM….30 millioner muslimer var det och därmed har vi inte något land längre….

Kommentera