Stäng

Löfven söker allas stöd

VALET 2018. Mannen som är statsminister, i varje fall till i morgon, Stefan Löfven, vägrar som bekant att samtala och förhandla med Sverigedemokraterna, de andra partierna likaså. 2016 gick det dock bra med SD. 

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 reaktioner på “Löfven söker allas stöd

 1. Tror det att Sveriges nya regeringen kommer att bestå av S, C och L med stöd av MP som med hjälp av stödröster tyvärr fortfarande är kvar i riksdagen, tror även att det hycklande Vänsterpartiet lurar i vassen och kommer att stödja en regering bestående av S, C och L allt för hålla SD borta från politiskt inflytande !
  En talman från SD är enligt 7 klövern olämpligt men en kommunistisk talman är helt ok men vad annat att vänta efter 50 år extremt vänsterstyre.
  Nu börjar den 4-åriga cirkusen !!!!!

 2. Lövet åker förmodligen ut den 25/9 sedan börjar den riktiga politiska cirkusen som kan sluta hur som helst, U. Kristersson blir statminister Lövet gör kanske comeback, Annie Lööf kan bli rikets dam eller någon annan variant !
  Hur som helst Sverige gagnas inte av detta spektakel.

 3. SD röstar för Alliansens förslag om talman och förlorar samtidigt andre vice talmansposten, sossarna går ihop med kommunisterna !
  Alliansen har tillsammans med regeringen kommit överens med S och MP om att SD inte ska ha poster i riksdagens utskott.
  Undrar vilken typ av parti SD är 2022 ?

 4. Beröringsskräcken med SD handlar naturligtvis om kampen mellan globalism och nationalism som pågår i hela västvärlden. Och Sverige blir nog globalismens sista fäste.

 5. Nu samlas 349 välgödda och verklighetsfrämmande politiker i Sveriges största lekstuga riksdagen för att välja talman/talmän !
  Sedan börjar en 4 år lång tramsig och hycklande politiskt kräftgång, allt fett valfläsk före valet är nu stekt och glömt och återigen är den naiva svenska väljarkåren grundlurad.

 6. Vad sägs om Stefan Löfven hur han svarar i SVT Utfrågning med ”Klimat”.
  ”Närodlat kött”, skall vi äta mera av.

  1. När Löfven har ätit upp sitt ”närodlade kött” föreslår jag att han följer upp med att stoppa i sig mängder med vegetabilier i form av nyskördade köttätande växter.

 7. Otroligt men sant vem står och bräker i sosseledet jo Storskurken Ygeman som fick sparken som minister Förklarandets och lögnens mästare En stor nolla Detta skulle inte vara möjligt ens i USA Jag är rädd för att de går åt pipan och vi får stå ut med patrasket ännu Alliansens partiledargäng låter som en gammal vevgrammofon när den hakat upp sej nej nej nej till SD alltså De kommer dom ännu att ångra Att säja nej till SD är viktigare än landets framtid FEGISAR

 8. Stefan Löfvén valde att skriva till fel stjärnor när han ville ha hjälp med att lansera sitt prestigeprojekt Global Deal.

  Han skrev personliga brev till Bruce Springsteen, Meryl Streep, Matt Damon och Alicia Vikander, men fick nobben.
  Kanske hade det gått bättre om han valt någon/några som spelar i samma liga som han själv.

  https://3.bp.blogspot.com/-ZIsAIWfQFP0/V953yFa2XOI/AAAAAAAAFXk/dVOhyGzwtMU6TRgtXu3QMbaCaH4fRQC8QCLcB/s640/Kalle%2BAnkaLOW.jpg

  Från Jeanders bildblogg

  Stefan Löfven (S) startade ”Global Deal” och bad stjärnorna om hjälp. Inte en enda ställde upp. Nobbad av kändisarna, bl a …

  Bruce Springsteen
  Matt Damon
  Maryl Streep
  Alicia Vikander
  Joe Biden (fd vicepresident USA)

  Löfven (S) fick också nej av företagen …

  Volvo
  SKF
  Axel Johnsson AB
  Skanska
  Coca-Cola
  Ford
  Stora Enso

  Han trodde väl att kändisfolk och storföretag gärna ville hjälpa en ”statsminister”. Det fungerade inte för Stefan Löfven (S). (Publicerat 2016-09-16)

  Mer om Global Deal-fiaskot att läsa på länken nedan:

  http://existenz.se/out.php?id=150298

  1. Valet är över, dessa sosserötter är nu glömda förlåtna och begravda av 7 klövern PK-media och det övriga mångkulturälskande etablissemanget !
   SD:s film om S historia före valet gick som det verkar tyvärr inte riktigt hem hos den svenska naiva väljarkåren om man ser till valresultatet.

 9. Svetsarn är ett skamm för Sverige likaså hans regering ,det består av massa inkompetenta idioter om man skall vara grov.Hur kunde det bli så???

  1. Det beror på att det Svenska folket är älskare av kriminalitet och gärna upplåter sitt land som fristad åt grovt kriminella individer och därför röstar för en Muslimsk regering..

  2. Hur kunde det bli så ?
   Svaret finns hos majoriteten av den svenska naiva och konflikträdda väljarkåren, så enkelt är det.

 10. Bara det att Statsministern seriöst upplyser en journalist om att det finns fler partier än SD och att han söker allas stöd för sin politik!!!! Vilket svar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: