15 thoughts on “Idag öppnar riksdagen med detta gäng på plats

 1. SD får inte andre vice talmansposten och heller inte tredje vice talmansposten !
  En total komplott mot SD från 7 klövern, att SD röstade för en moderat talman hjälper inte SD och frågan är hur mycket politiskt inflytande SD överhuvudtaget kommer att få fram till 2022 är inte lätt och bara en fördel att vara Sveriges tredje största parti.

  • Måste bort, ja men det gick ju inte så lysande i senaste valet den 9/9 några svenska väljare ville tydligen ha dessa socialkommunister kvar vid makten och därmed sänka Folkhemmet helt och hållet !

 2. Undrar om Sverige åker ut för det ekonomiska och sociala stupet under denna mandatperiod? En rejäl finans och bostadskris hade suttit som en fläskläpp på 7 Klöverns företrädare.

 3. Enligt Ygeman måste en talman representera hela riksdagen Det gör en kommunist men inte en Sverigedemokrat Otoligt hur man kan vrida till det när man heter Ygeman

  • Nu är valet till talman klart, Alliansen fick med stöd av SD igenom sin kandidat S fick sin vice talman eller kvinna kanske är bäst att säga i dagens jämställda feministiska och snart helt könsneutrala Sverige och SD förlorar sin talmanspost eftersom S förmodligen även MP röstar på Vänsterpartiets kandidat C och L lägger ner sina röster C röstar inte på varken en kommunist eller en högerextrem kandidat som Annie Lööf uttryckte sig Björn Söder är ju tydligen olämlig som talman enligt V, S, MP, C och L !!!
   Tycker personligen att hela 7klövern är olämplig.
   Blir intressant att se vad SD har lyckats åstadkomma i den politiska sandlådan vid nästa val 2022, blir nog en tung uppförsbacke för Sveriges tredje största parti.

 4. Dags för öppnadet av Sveriges största vuxendagis och lekstuga !
  PATETISKT ÄR BARA VAD DET ÄR.

Kommentera