Alla dessa män – hur tänker vår feministiska regering?

INVANDRING. På mina boenden för ”ensamkommande flyktingbarn” har jag med egna ögon bevittnat den kultur som uppstår när nio av tio är av manligt kön. Kvinnorna är de stora förlorarna med dagens antifeministiska migrationspolitik, skriver Jan Emanuel Johansson, tidigare socialdemokrat och nu kapitalist i Expressen

Två av fem ensamkommande barn (jag använder begreppet utan värdering av egentlig ålder) under 2015 valde Sverige som land att ansöka om asyl i. Ett land som utgör två procent av EU:s befolkning. Nio av tio var män.

Var helst annars i samhället där ett privilegium fördelas 9–1 till mannens favör, med statens goda minne, skulle det med rätta benämnas institutionaliserad könsdiskriminering.

På ett område där vi inte behöver berätta för andra länder hur de ska bete sig, utan har möjlighet att påverka själva, där har vi helt satt feministiska överväganden ur spel.

Läs hela Jan Emanuel Johanssons debattartikel…

-Pettersson menar att världens första feministiska regering och humanitära stormakt är en katastrof för kvinnorna, flyktingarna och det svenska folket…

Hade vi följt lagen och behandlat alla lika hade problemet med de 9000 afghanerna inte funnits. 9000 är c:a och det kan vara några enstaka med annat medborgarskap.

 • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
 • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
 • 99,4 procent är män.
 • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
 • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
 • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
 • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.
 • Varför inte följa Dublin-förordningen om första asylland?
 • Varför inte följa Sveriges lagar?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

11 thoughts on “Alla dessa män – hur tänker vår feministiska regering?

 1. Vi tänker alla olika… I tyska Bundesligan i fotboll blir gräsmattorna allt mörkare,för varje år. Under mina år i Berlin,och ofta besökare på Olympiastadion,var niggrar i lagen sällsynta.
  När jag nu allt emellanåt tittar på dagens manskap av ”tyskar”,är dessa mörkahudade snart i majoritet på planen !
  Sedan finns de dem som frågar sig varför publiksiffrorna minska år för år ?
  Leipzig som först på senare år,(genom inköp av Red Bull) är ett sådant samman-köpt mångkulturellt lag.
  I veckan skedde ett desaster när de förlorade på hemmaplan mot Salzburg som mer eller mindre uppfattas,som deras B-lag ! (samma ägare)
  Nu kommer de två på bilden nedan att uteslutas ur truppen,p.g.a. dålig disciplin.Båda två som importerats från Frankrike,får även böter om c:a 100.000 SEK vardera:
  https://imgl.krone.at/scaled/1776011/v9288e0/630×356

  • Chokladkillar finns i dom flesta fotbollslagen i Europa. Varför skulle hornblåsarlandet slippa undan det berikande fenomenet?

 2. Juristen Annie Lööf (C) …

  https://static.metro.se/5c5/a2e/annieloof-IN_CONTENT.jpg

  … har tillsammans med sina centerpartistiska riksdagsledamöter och de rödgröna (S, MP & V) röstat igenom den s k ”gymnasielagen” i riksdagen att tillämpas på de c:a 9000 ensamkommande fullvuxna ”barnen”, vilka fått avslag på sina asylansökningar men uppehåller sig fortfarande i Sverige.

  Det visade sig att den bristfälliga lagen inte gick att tillämpa av Migrationsverket och Migrationsdomstolarna. Nu inväntar man ett avgörande från Migrationsöverdomstolen men också besked från EU-domstolen som kan dröja med svar ända upp till ett år, d v s någon gång i slutet på år 2019.

  Göteborg begär EU-tolkning av gymnasielagen
  (Publicerad 31 juli 2018)

  Läs mer på:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/goteborg-begar-eu-tolkning-av-gymnasielagen

  Under väntetiden har det uppstått tvist om boendet + kostnader för övrigt uppehälle mm mellan Migrationsverket och kommunerna där de overksamma ensamkommande fullvuxna männen befinner sig. Varken Migrationsverket eller kommunerna anser sig ha någon skyldighet att betala.

  De ensamkommande männen borde omgående skickas åter till länderna dom kom ifrån och alla kostnaderna borde faktureras på alla partiledare och ledamöter från S, MP, V, L & KD i riksdagen som röstade igenom vansinnesbeslutet om ”gymnasielagen”.

  Regeringsministrarna Stefan Löfven (S), Heléne Fritzon (S), Gustav Fridolin (MP), Isabella Lövin (MP) och Peter Eriksson (MP) som varit pådrivande till katastrofbeslutet borde alla ta på sig ansvaret och personligen betala sina andelar.

 3. Som man väljer får man ligga, grattis ni alla föräldrar med flickor. Ni har valt kaos, gruppvåldtäkter för era kära döttrar

  • De som borde få höra det där, de får inget veta av gammelmedia och SVT.
   Inga frågor om konsekvenser och samband från journalisterna. Bara PK- perspektivet upprepas gång på gång.

 4. Den s.k f.d arbetaren och sossen J.E.J, har och tjänar väl bra med skattepengar på svensk massinvandring ?
  Illamående är ett lindrigt uttryck när man tänker på detta vidriga hyckleri, däremot mycket onda tankar är mer sanningsenligt.

  • Han bor flott, kör omkring i sin dyra Ferrari (?) utan reg.skyltar fram, parkerar var han tycker, några tusen i böter är väl ingenting.

   • Det brinner i huvudet när man tänker på en sådan vidrig föraktfull person/sosse och hycklare, vad man skulle vilja göra åt saken är bäst att hålla för sig själv är inte lämpligt att nämna här !

Kommentera