Arab får fängelse för våldtäkt på flicka

BROTTSLIGHET. En 22-årig man har dömts till tre och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit en 14-årig flicka i en lekstuga i Ronneby i juli.

Mannen stämde träff med 14-åringen på en lekplats via sociala medier och våldtog där flickan när hennes kompis gick iväg en stund, skriver Blekinge Läns Tidning.

Tre veckor tidigare överföll mannen en kvinna i centrala Ronneby, där han i samband med en kram började tafsa på henne på ett sånt sätt att det likställs med försök till våldtäkt.

Nu döms han av Blekinge tingsrätt för såväl försök till våldtäkt som våldtäkt mot barn till tre och ett halvt års fängelse. Han ska också betala skadestånd till båda offren.

-Pettersson noterar att Kvällsposten glömmer att nämna att den dömde heter Ahmed Almajayda, är född 1996 och hör hemma i ”Palestina”.

Herr Almajayda utreddes redan för ett våldtäktsförsök på en kvinna den 7-8 juli 2018 på Möllebacksgatan i Ronneby men gick trots det lös på gatorna så han kunde våldta en 14-årig flicka.

Blekinge Tingsrätt B 1833-18

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Arab får fängelse för våldtäkt på flicka

 1. Det är föräldrarnas fel. Mina söner har fått veta exakt vad de inte skulle komma hemdragandes med. Och det har fungerat.

 2. Tacka denna feministiska regering och de naiva, vilseledda, blinda och minnessvaga svenskar som röstade för fortsatt kriminalitet på befolkningen.

  Låt idiotin få ett STOPP !

 3. Efter gruppvåldtäkten i Västervik på en 15 årig tjej ringde Nina upp TT.
  Det hörs på Nina att hon blir upprörd av hennes svammel med att inte gå ut med sanningen.

  ”TT mörkar fakta om gruppvåldtäkt genom att säga att ursprung saknar relevans ”

  ”Ringer till TT redaktionen för att fråga varför de inte i sin rapportering skriver, att det är män av utländsk härkomst som gjort en gruppvåldtäkt på ett barn under 15 år.

  Kvinnan i samtalet uppger att det är inte relevant med ursprung och hänvisar till de pressetiska reglerna.”

  https://www.youtube.com/watch?v=YTpr5YCLPHI

  Gränskontrollen som gör sitt syfte och fungerar enl. Statsministern.
  Han har då inte sätt på ”Gränsbevakarna Australien” på Kan. 9.
  För då hade denne aldrig kommit in.

  En som blev utvisad kom åter tillbaks efter månader av utvisningen och våldtog samma kvinna på nytt.
  Han slet av delar från hennes hår när hon släpades på golvet
  Det blev åter utvisning men Malmö tingsrätt beslutade att han är välkommen åter om 10 ! år.

  ”Våldsman utvisades – kom tillbaka ändå och våldtog samma offer”
  http://www.friatider.se/v-ldsman-utvisades-kom-tillbaka-och-v-ldtog-samma-offer

 4. Tänk en Svensk skolflicka som får inviter av en utlänning som säger sig vara 17, men ser ut som 30-35, hon tycker att han är avskyvärd och äcklig, men alla reklambyråer, lövenregimen och regimmedierna säger tvärtom. Vad ska hon göra? Tackar hon nej, så är hon RASIST, tackar hon jag förtärs hon inifrån och kanske blir hon våldtagen och kallad Svennehora mm när hon sedan bryter upp. Inte underligt att våra unga skolflickor mår pyton i dagens sk skolor!

 5. En schysst ”kompis” gick iväg en stund !
  3,5 års vistelse på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell, avräknad ev häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 av s.k strafftiden snart ute igen i de kriminellas paradis Sverige och kan där fortsätta att våldta kvinnor !!!!!!!!
  Heja Sverige friskt humör.

 6. Vad sysslar myndigheterna med? Han ska vara utvisad på livstid, vad är problemet? Jag hör hur S bedyrat i riksdagen att de gör allt för att skydda sina medborgare. Eftersom man ser hela tiden att så inte är fallet undrar man, vad är problemet?

  • Denna sk. regering vill inte påverka domstolarna att utdela rätta straff, då det då blir en klarare/tydligare redovisning av vilka som gör dessa brott. ( Detta måste döljas till varje pris.)
   Allt detta för att fortsätta sönderfallet, för att de då visar att dessa brott inte är så stora som det är.
   Allt medans våra kvinnor och barn gruppvåldtas och misshandlas…FY FAN !!!
   Nej denna nurvarande regering har valt att mildra straffen för dessa och liknande brott, allt för att vilseleda svenskarna, detta förr att sitta kvar med sina kompisar på fina ministerposter och håva in pengar, medans våra kvinnor och barn våldtas.

   FY FAN….för dessa ynkryggar, hycklare och landsförädare som låte sin befolkning lida.

   💛 -till alla utsatta.
   Kan inte be om förståelse/förlåtelse för denna sk. regering, då de saknar det som behövs.

  • Sverige utvisar mycket ogärna kriminella parasiter eftersom de av 7 klövern anses vara framtidens pensionsräddare !
   Utan parasiter stannar Folkhemmet.

Kommentera