8 thoughts on “SD – det enda vuxna partiet

 1. Skulle vilja säga att SD är det enda av riksdagspartierna som är någorlunda normalt. Alla andra är Tokvänsterextremister i invandringsfrågan.

 2. Tänk att Moderaternas medlemmar har accepterat en sådan usel partiledare, det enda han var duktig på var att ruffla till sig en lägenhet avsedd för behövande flickor från Ersta diakonisällskap.
  Men helt uppenbart står Reinfeldt och drar i trådarna.
  Moderaterna uppgav i ett mail att ”Reinfeldt är inte tillgänglig i detta valet” på en direkt fråga. Inte ens i kulisserna. Dagen efter stod i tidningen att Kristersson tar hjälp av Reinfeldt i slutspurten.
  Eviga lögner från början till slut. Han duger inte ens till att hålla ordning på alliansen. Tänk er en sådan usling som stadsminister.
  Hoppas folket inser vem han är, det är ju snart val till EU.
  Var kommer alla usla lögnare till politiker ifrån?
  Varning, Reinfeldt är inte borta.
  Byta ut Kristersson mot Reinfeldt kan de göra på nästa kongress.
  Väljarna får stå med lång näsa.

  • En sak är ju 100% säkert och det är att hur än 7-klövern gör så är samtliga väljare som röstat på dom dragna vid näsan och svikna, för dom kommer inte att hålla ett enda löfte som gavs före valet.Dagen efter valet så säger dom att ” det har vi aldrig sagt”.

 3. Fredrik´s lilla marionett ; Ulf, gör nog klokt i att göra sig av med den islamistiska och sharia-vänliga Rödluvan. Jimmie är ett klart säkrare kort för ett långsiktigt återtagande av fosterlandet.

  • Det räcker inte M+SD+KD+L=174 mandat det fordras 175. Om L går bort och c kommer in då blir det 185, det kanske rödluvan går med på om hon får bli statsminister. Vill någon det?

   • Det enda sättet att få till en regering i Sverige är att hålla ett extraval så snart som möjligt. Annars kommer vi att stå utan regering i 4 år till.
    vid det valet så hoppas vi Svenskar att 1. Inga tallibaner finns på listorna. 2. Valet går RÄTT till och inte samma utbredda valfusk som det var i detta val.

 4. Trodde inte att M och deras mångkulturella partiledare var något att lita på men kanske börjar SD nu ändå närma sig detta parti, hoppas bara att J.Å tänker sig för och inte har för bråttom, M har ju nämligen Alliansvänner C och L som inte är helt förtjust i SD !

Kommentera