Det är dags att införa SD:s flyktingpolitik i EU

INVANDRING. EU:s regeringschefer har haft toppmöte i Österrike om bland annat migrationsfrågan. Trots att Sveriges statsminister Stefan Löfven tjatar om att ”flyktingarna” ska fördelas jämt mellan alla EU-länder så kan vi konstatera att den frågan är död. Flera länder vägrar, då lämnar de hellre EU. 

Stefan Löfven (S) har också gått från ”de flyr för sina liv” till ”de flyr för att de vill ha ett bättre liv”. Det är skillnad på några år. 

Nåväl, nu verkar EU:s fokus ligga på att skydda EU:s yttre gräns och hindra ”flyktingarna” att ta sig in i Europa illegalt och istället hjälpa i hemlandet eller närområdet.

Nu är frågan hur socialdemokraterna ska kunna rädda ansiktet när de än en gång i praktiken följer Sverigedemokraternas förslag.

Läs gärna Kristina Winbergs debattartikel i Aftonbladet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Det är dags att införa SD:s flyktingpolitik i EU

  1. Det sorgliga är att om denna fråga nu är död om en fördelning så vet ju alla vem eller vilka EU-länder som får ta smällen angående migrationen och massinvandring !
    Bland annat det öppenhjärtliga Sverige.

  2. Heja Stefan ! Du-ensam- kan knäcka hela EU. Flera länder kan tänka sig att lämna pga. dig. Kanske kan du även fixa så att vi blir uteslutna pga. dig. Bra jobbat. Så har du i alla fall lyckats men något.

  3. ”Dom FLYR för att få ett bättre liv”.Förut var det ju att dom ” flyr för sina liv ” Ska vi ta emot hela värdens befolkning bara för att vi ska få en sämre välfärd och trygghet .Den jävla shapplaren är inte klok i huvdet som vill släppa in hela värdens ljugande tjuvar och banditer till Europa .Hoppas Eu upplöses snart . Vi kan inte ta emot hela mellanöstens och Afrikas befolkning hit hit … Fatta

  4. Jo fast sådant begriper inte Löfven, rätta sig efter vad folket
    tycker är han inte van vid, han är mer intresserad av vad andra
    länders folk tycker, att dom fritt ska kunna invandra och att ta
    del av den välfärd som andra slitit ihop.

  5. EU vill ta över alla gränser för att missköta dem lika mycket som yttregränsen.
    Då kan det gå några år till innan man får stopp på eländet.

  6. EU kommer absolut inte att ”skydda EUs yttre gräns”, EU kommer bara att ta kontrollen över vilka länder dessa golddiggers ska skickas till.
    Det är ett spel för gallerierna.

  7. Inför ansvar för idiotiska politiska beslut, även för tjänstemännen.
    Alla dessa miljarder vi betalat/betalar för att gynna, många gånger kriminella, lycksökare.
    Saker som ges per automatik till dem som inte ens bryr sig om att delta i det svenska samhällsbygget.

    Samtidigt som sjuka, gamla, fattiga m.fl. som många gånger slitit ut sig för att betala skatt, får liten eller ingen hjälp. Att måsta se på hur det blivit en rangordning bland de behövande, där de som är mest värda, får se på medan andra bara klagar medans de gynnas.

    Det borde bli en rättegång a la Nürnberg, där ledare och hantlangare, döms för brott mot den egna befolkningen. Alla mord och andra grova brott, stölder, bedrägerier, terrorism, listan kan göras lång. Dessa punkter borde läggas politikerna till last. Pensioner och förmåner skulle vara förverkade vid fällande dom.

Kommentera