Det är dags att införa SD:s flyktingpolitik i EU


INVANDRING. EU:s regeringschefer har haft toppmöte i Österrike om bland annat migrationsfrågan. Trots att Sveriges statsminister Stefan Löfven tjatar om att ”flyktingarna” ska fördelas jämt mellan alla EU-länder så kan vi konstatera att den frågan är död. Flera länder vägrar, då lämnar de hellre EU. 

Stefan Löfven (S) har också gått från ”de flyr för sina liv” till ”de flyr för att de vill ha ett bättre liv”. Det är skillnad på några år. 

Nåväl, nu verkar EU:s fokus ligga på att skydda EU:s yttre gräns och hindra ”flyktingarna” att ta sig in i Europa illegalt och istället hjälpa i hemlandet eller närområdet.

Nu är frågan hur socialdemokraterna ska kunna rädda ansiktet när de än en gång i praktiken följer Sverigedemokraternas förslag.

Läs gärna Kristina Winbergs debattartikel i Aftonbladet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “Det är dags att införa SD:s flyktingpolitik i EU

 • Kenth Andersson

  Det sorgliga är att om denna fråga nu är död om en fördelning så vet ju alla vem eller vilka EU-länder som får ta smällen angående migrationen och massinvandring !
  Bland annat det öppenhjärtliga Sverige.

  Gilla

 • Ner med 7k

  SD:s migrationspolitik borde vara minimumkrav för EU

  Gilla

 • Grune

  Går Palmes mördare ännu fri ? Lever han? vad har han för telefonnummer i så fall?

  Gilla

 • centurion

  Heja Stefan ! Du-ensam- kan knäcka hela EU. Flera länder kan tänka sig att lämna pga. dig. Kanske kan du även fixa så att vi blir uteslutna pga. dig. Bra jobbat. Så har du i alla fall lyckats men något.

  Gilla

 • JEX

  ”Dom FLYR för att få ett bättre liv”.Förut var det ju att dom ” flyr för sina liv ” Ska vi ta emot hela värdens befolkning bara för att vi ska få en sämre välfärd och trygghet .Den jävla shapplaren är inte klok i huvdet som vill släppa in hela värdens ljugande tjuvar och banditer till Europa .Hoppas Eu upplöses snart . Vi kan inte ta emot hela mellanöstens och Afrikas befolkning hit hit … Fatta

  Gilla

 • Tony

  Jo fast sådant begriper inte Löfven, rätta sig efter vad folket
  tycker är han inte van vid, han är mer intresserad av vad andra
  länders folk tycker, att dom fritt ska kunna invandra och att ta
  del av den välfärd som andra slitit ihop.

  Gilla

 • bodil

  EU vill ta över alla gränser för att missköta dem lika mycket som yttregränsen.
  Då kan det gå några år till innan man får stopp på eländet.

  Gilla

 • Vakna Upp

  EU kommer absolut inte att ”skydda EUs yttre gräns”, EU kommer bara att ta kontrollen över vilka länder dessa golddiggers ska skickas till.
  Det är ett spel för gallerierna.

  Gilla

 • Danne

  Inför ansvar för idiotiska politiska beslut, även för tjänstemännen.
  Alla dessa miljarder vi betalat/betalar för att gynna, många gånger kriminella, lycksökare.
  Saker som ges per automatik till dem som inte ens bryr sig om att delta i det svenska samhällsbygget.

  Samtidigt som sjuka, gamla, fattiga m.fl. som många gånger slitit ut sig för att betala skatt, får liten eller ingen hjälp. Att måsta se på hur det blivit en rangordning bland de behövande, där de som är mest värda, får se på medan andra bara klagar medans de gynnas.

  Det borde bli en rättegång a la Nürnberg, där ledare och hantlangare, döms för brott mot den egna befolkningen. Alla mord och andra grova brott, stölder, bedrägerier, terrorism, listan kan göras lång. Dessa punkter borde läggas politikerna till last. Pensioner och förmåner skulle vara förverkade vid fällande dom.

  Gilla

 • Tanten

  Kan vi inte få slippa den där svammeljönsen snart!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: