Det här är till Miljöpartiet

Från Joakim Lamottes Facebook: Det här är till Miljöpartiet. Er senaste riksdagsledamot Leila Ali Elmi delar videos på Facebook där jag kallas skadedjur, parasit, rasist, kukhuvud, jävla as och där mina barn blandas in i hatstormen.

Ni brukar prata om värdegrund. Är detta en del av er värdegrund?

Leila Ali Elmi säger att den här hatvideon är ”det bästa hon sett på länge” och sitter just nu i riksdagen. Tack för det Miljöpartiet!

-Pettersson vill till Lamottes video tillägga att Leila Ali Elmi inte verkar så intresserad av Miljöpartiets politik, damen kampanjar på somaliska och verkar mer intresserad av muslimska och somaliska frågor än miljön.

Carolina Farraj heter damen med det fina språket i videon…

Uvell.se har skrivit lite om Leila Ali Elmi…

24 thoughts on “Det här är till Miljöpartiet

 1. Tja, mina vänner,
  vad kan vi förvänta oss av de islamistiska infiltratörer och deras moraliskt handikappade medlöpare som inviterats att träda genom portarna till rikets i särklass mest utpräglade sällskap av nationsbespottare – Miljöpartiet?!

  Att bespetsa sig på att de koranförslavade, politiskt ignoranta och debilt draperade shariasystrarna skulle visa några tecken på att vilja agera i enlighet med demokratiska spelregler eller civilisatorisk hyfs, vore att sänka sig till samma låga intellektuella och empatiskt defekta nivå på vilken dessa abderitiska aktriser återfinns.
  Andreas 🙂

 2. Det man säger om andra säger mer om personer som säger det än om den personen det är riktat till. Man anklagar andra för det hur man själv känner sig inombords. Med andra ord hon presenterar sig själv: jag är rasist, kukhuvud och alt det andra. Mycket dåligt bild av sig själv.

 3. Carolina Farraj är känd sedan tidigare.
  Hon är konvertit.

  Här är hela inslaget med henne.
  Tala om att kunna orka och hålla på så länge som hon orkar.

  ”Radikalfeministisk hatattack mot Joakim Lamotte”
  https://www.youtube.com/watch?v=rWgE6iG4-nQ

  Hennes språkbruk i sitt inslaget från Medborgarplatsen -17 säger allt och särskilt vad hon anser om polisen.

  ”Carolina Farraj jagar spöken på Medborgarplatsen”

  • Passar inte in säger och tycker både SD och AFS !
   Så sant men ändå fortsätter tyvärr massimporten med oförminskad styrka i minst 4 år till.

 4. Nej, nyadeln får inte ifrågasättas på något sätt. Våra makthavare tillåter det. Men de får spotta och fräsa och vara kategoriska och hatiska, nyadeln.

  • Hon kan inte bli kickad ut från riksdagen eftersom mandatet är personligt.

   Kickas hon ut från MP kan hon sitta kvar i riksdagen som politisk vilde.

   • Tillägg:

    Jag menar alltså att Leila Ali Elmi inte kan kickas ut från riksdagen. Vilken position Carolina Farraj har i MP vet jag inte.

 5. Det verka som om hon pratar om sig själva, klart psykfall med lite intelligens, hur gammal är hon typisk språkbruk av en tonårs tjej

 6. Såna uttryck verkar så pass galna att hon bör vara övervakad av SÄPO. Det borde väl anmälas? De självgoda vänsterfascisterna bär på mycket hat. Undrar om samtalen i riksdagen nu låter likadana, som i videon?

 7. Vilken fin människa, den måste Folkhemmet helsatsa på för framtiden !
  Personen på videoklippet med grottbeteendet tillhörande den lägsta begåvningsreserven med ett vokabulär och ordförråd av lägsta rang kommer garanterat framöver att göra kometkarriär i dårhuset Sverige, denna s.k person är något för partierna i 7 klövern att fånga upp och i valet 2022 använda som propagandamaskin mot SD, AFS och övriga s.k högerpopulistiska krafter.

 8. KASTA UT KVINNAN! MP bör ta sitt ansvar direkt!! FRUKTANSVÄRT och en fruktansvärd video och kvinnan som uttalar detta bör få ett kännbart STRAFF!!

Kommentera