Sveriges största klan…

KLANSAMHÄLLET. Vi är några som kritiserat klansamhällena och hedersvåldet genom åren,  för det har vi blivit kallade främlingsfientliga, rasister och islamofober av vänstern. 

Bagdad-Bob…

Nu Twittrar Rebecca Weidmo Uvell om varför – det är för att arbetarrörelsen är en klan, stam eller sekt om man hellre vill kalla dem det.

 1. födas och dö in i Partiet
 2. läger och kollo med Unga Örnar
 3. gå med i SSU, sedan S-studenter
 4. engagera dig i facket
 5. försäkras i Folksam
 6. dansa på Folkets hus
 7. gå på konsert i Folkets park
 8. handla mat på Konsum
 9. tanka på OK
 10. köpa kläder och prylar på Domus
 11. gå kurs på ABF
 12. som pensionär med i PRO
 13. begravas med Fonus

Allt skulle vara Partiet. Som en klan eller sekt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

16 thoughts on “Sveriges största klan…

 1. Sossarna är en otäck sekt av fasadpolitiker.

  Som inte drar sig för att ljuga, förtala och nervärdera arbetarklassens åsikter.

 2. Om du bara har haft något att tänka med så betyder starten ingenting. Se bara hur SD förändrats och vuxit, S däremot är lika en vattenpöl som avdunstar i solen, tills inget återstår.

 3. OT, men det hör ändå hit. Tittar på en tvserie Gråzon, om ett tillslag vid Tullen. Snacka om dålig bemanning. Kanske är det ett verkligt scenario, eller så är det så tunnsått med folk för att få till intrigen. Läskigt iallafall med tanke på hur världen ser ut.

 4. Jag är uppvuxen i ett sossehem. Min pappa var aktiv sosse. Själv har jag ALDRIG röstat på s!!
  Bra beskrivning av dig Pettersson. Men det fattas en i listan. SGU. Där tvingades jag vara med i. Sup Glada Ungdom kallade jag det.

  • Tanten:
   Nu steg du åter en punkt i min värdering……
   Är uppvuxen under liknande förhållande,och vet hur socialismen kan fungera på lokalplanet !

 5. https://www.berliner-zeitung.de/image/31277240/8×3/940/353/d269b437637a56f4cbfe093b745320a2/KX/maassen-afp-neu.jpg
  Nu är vi inne på ett farligt område… Att kritisera eller öppet avslöja sanningen betyder “sparken”,och utfrysning från de utvaldas skara.
  Detta lär nu Spionchefen Maassen i Tyskland,i morgon få erfara.
  Denna rakryggade man hade fräckheten att avslöja,hur press och medier dagligen för folket bak ljus. M.a.o. besannade han ordet “Lögnpressen”.
  Detta gjorde Socialisterna i Bundesdagen vansinniga. De röda som livnär sig på Fake-nyheter liksom i Absurdien begärde omedelbart,att den mannen måste avskedas !
  I Tyskland råder som bekant diktatur,och nu har Merkel under helgen ensam beslutat,att Maassen skall lämna sin post för en regimtrogen röd !
  Bytet väntas ske imorgon…..

  • I detta sammanhang kan nämnas,att idag Granskningsnämnden i Abzurdistan fällt SVT,för att dessa inte “rättade till” ett uttalande från en SD-medlems tal,vid en kongress 2017.
   SVT borde enligt dessa kloka huvud (akademiker) ha påtalat vad denne man framförde från podiet,inte var “korrekt”…
   Alltså i stort sak samma som mina rader ovan. Håll tungan i styr !!!

 6. Och om du går med i Hyresgästföreningen får du inte, vid behov, hjälp om du inte är med i SAP.
  Innan man ska hjälpa en medlem som anmäler ett ärende måste man kolla om de är sosse medlemmar annars ska man förhala deras ärende så att de aldrig får någon hjälp.
  Jag vägrade kolla om de var medlemmar i SAP och behandlade alla ärenden seriöst, fick reprimand för att jag var illojal och osolidarisk med kamraterna (!), så där blev jag inte långvarig.
  De förstod snabbt att jag inte är socialist och då kan man inte arbeta hos Hyresgästföreningen.

Kommentera