Det kokade i huvudet på GW


Leif GW Persson har alltid röstat på Socialdemokraterna, förutom 2010 då han gav Kristdemokraterna sin röst för att få bort Mona Sahlin från makten.

Leif GW Persson skriver i en ny krönika på Expressen att ”det kokade i huvudet på mig över vad Mona Sahlin och hennes kamrater höll på med”.

GW Persson är nog långt från ensam om den erfarenheten.

Nu går han ut och förvånas över att varken socialdemokrater eller moderater vill samarbeta med Sverigedemokraterna.

”med tanke på den snabbhet med vilken man anpassade sig till såväl SD:s flyktingpolitik som goda delar av deras kriminalpolitik under det år som föregick valet”

Så sant. Både S & M har till stora delar karbonkopierat SD:s politik på många områden, inte minst de viktiga frågorna om migration och brottsbekämpning. Skulle tro att just SD ligger närmare både S & M i dessa frågor än något annat parti.

Att SD sedan vuxit så pass med hjälp av missnöjda sossar och moderater borde få de bägge partierna att tänka om och uppträda som vuxna människor.

Expressen


14 responses to “Det kokade i huvudet på GW

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: