I landet med världens först och enda feministiska regering händer detta…

INRIKES. Stöd för våldsutsatta kvinnor läggs ner – vård för våldsmän blir kvar, rapporterar Jönköpings-Posten. Behandlingen av våldsutövande män blir kvar. Men projektet för behandling och stöd till våldsutsatta kvinnor läggs ner.

– Man kan inte säga att det är jämställd vård för invånarna, säger psykolog Dan Rosenqvist som jobbar inom Alternativ till våld.

Sedan 2010 har våldsbenägna män i nära relationer kunnat få psykologisk behandling i Jönköping. Då startade ett tvåårigt projekt med statliga pengar – Mansrådgivningen. Den verksamheten blev permanent med två heltidstjänster och drivs under namnet ATV, Alternativ till våld.

För två år sedan startade ett projekt, också med statsbidrag, som vänder sig till våldsoffren. Det är till allra största delen kvinnor som lever eller har levt under våldsförtryck och som kan ha utvecklat en psykisk ohälsa på grund av det.

-Petterssons inställning är att lås in de så kallade männen så behövs inte så mycket vård för kvinnorna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “I landet med världens först och enda feministiska regering händer detta…

  1. Han mena de som ha rätt parti tillhörighet, underförstådd S folket ska känner sig trygg. Oss andra ha han ingen nytta av utom vår bidrag till Skatt kistan

  2. Jag anser ju att de tjänstemän och politiker, som via Migrationsverket dagligen förser nationen med nya våldtäktsmän och kriminella har missat det, som är rättvist för den skötsamma delen av människor i Sverige. De har missat att humanism och mänskliga rättigheter också är en form av prioritering.

  3. Det alltid så duktiga Sverige strävar naturligtvis även i att vara eller bli bäst i antalet dagliga våldtäkter och skjutningar !

  4. Jag mår illa när jag ser svetsarns tryne med dom här vanliga flosker som alla ska känna trygghet,allas lika värde,goda krafterna.Jag tror att innerst inne han fattar inte vad han snackar om.

  5. Kommentarer från en ”statsman” : Vi ska…, Vi måste…, Vi satsar…, Vi investerar…, Detta är en historisk satsning…, Vi skjuter till…, Detta är oacceptabelt…, Vi står upp för…, Jag blir förbannad-på riktigt…, Vi ser nu att det vänder…, Vi tar ansvar…, Socialdemokraterna kan man lita på……

    Världsmästaren i Floskel-rapning är utsedd !

Kommentera