Sju personer åtalas för människohandel med tiggare


TIGGERI. Nu är det dags igen, åtal väcks i Växjö Tingsrätt mot sju personer som misstänks för människohandel och för att ha fört ut miljonbelopp efter att ha tvingat tvingat människor till Sverige för att tigga.

Via flera tillslag runt om i Kronobergs och Kalmars län, samt i Bulgarien, slog polisen i början av december i fjol sönder ett nätverk som tvingat människor att tigga i Sverige. Då uppgavs det att ett 20-tal brottsoffer från Bulgarien omhändertagits.

– Det är miljonbelopp som har förts ut och vi ser vid tillslaget i Bulgarien att vi har säkrat föremål till stort värde. Bland annat fordon, sade Mattias Sigfridsson, dåvarande chef för sektionen mot internationell grov organiserad brottslighet vid polisens region Syd, under en pressträff i samband med tillslaget.

– Till min kunskap och som vi ser nationellt är detta det största ärendet vi har hanterat. Det är väldigt omfattande, med stora belopp och många drabbade, sade Mattias Sigfridsson.

-Pettersson är förvånad. Anders Lindberg på Aftonbladet lovade ju att människohanden med tiggare var en råtta i pizzan…

…sedan påstod hela etablissemanget, inkl. Aftonbladet och de flesta politiker att Sverigedemokraterna ljög när de ville stoppa det organiserade tiggeriet

När SD påstod att det förekom organiserat tiggeri så blev de fullständigt utskällda av PK-etablissemanget och nu…

-Nu noterar Pettersson att Aftonbladet ännu en gång skriver om det organiserade tiggeri som inte finns…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Sju personer åtalas för människohandel med tiggare

 • Kenth Andersson

  Måste vara ett stort misstag, det ligger ju ingen kriminalitet bakom tiggeriet i paradiset Sverige har ju den svenska politiska begåvningsreserven tydligt sagt !
  Handlar bara om stackars utsatta fattiga människor eller EU-medborgare som det så fint heter som på något sätt lyckats få tag på en enkelbiljett till Sverige.

  Gilla

 • gamgubben

  Största bördan får vi bära, rättegångskostnaderna.

  Gilla

 • Björn

  Lösningen: Gör som i Danmark och förbjud tiggeri.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Förbjuda tiggeri eller något annat mångkulturellt i dagens s.k trygga i Sverige ?
   April, april !!!!!

   Gilla

 • Ståfräs

  Men den mkt gode Anders sa ju,,,,,,??? PK fattar inget!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: