”Om tio år kan vi ha det som i Sverige”


BROTTSLIGHET. Finlands inrikesminister Mykkänen vill införa förortspoliser för att tygla brottslighet i Finland: ”Om tio år kan vi ha det som i Sverige”

Inrikesministern vill införa förortspoliser. Kai Mykkänen, Samlingspartiet, varnar för en liknande utveckling som, enligt honom, började i Sverige för tio år sedan.

Inrikesminister Kai Mykkänen har reagerat på bilbränder och annan brottslighet i svenska förorter. Nu föreslår han en modell med förortspoliser som har prövats i Kråkkärret i Åbo, där en stor del av befolkningen har invandrarbakgrund.

Det är ett tätt samarbete mellan polisen och socialtjänsten för att lösa ungdomarnas problem i tid. Och utvecklingen har vänts till det bättre, säger Mykkänen.

Som första steg föreslås ett tillskott på 20 poliser i en handfull förorter.

Läs vidare på Svenska  Yle.fi…

-Pettersson säger att poliser är en nödlösning, det är bättre att inte släppa in eller att visa ut…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


4 responses to “”Om tio år kan vi ha det som i Sverige”

 • ruben

  Ja det här är problem, som svenska politiker med öppna ögon lastat på sitt samhälle. I Finland är det kanske ingen hysterisk vänster, som skriker rarism så fort något i en bristande invandringpolitik behöver lösas. Det är en oönskad samhällsutveckling nordiska och europeiska länder tvingas in i tack vare att de erbjuder en extremt hög bidragsförsörjning utan krav. Det är bara 65 miljoner flyktingar kvar nu, sedan är världens problem lösta. Men under tiden alla 65 miljoner flyttat till Sverige eller Europa har 60 miljoner ytterligare flyktingar uppstått tack vare diktatorer, krig, naturkatastrofer och konflikter. Men innan dess har många av konflikterna flyttat med till Europa. Lycka till 7-klöver!

  Gilla

 • Joy

  Finlandssvenskar vill ha invandring och Sannfinnländarna kämpar för det genuint finska. Hur det ser ut emellan har jag dålig koll på. Men det är väl samma snyft som i Norge och Danmark.

  Gilla

 • El gringo

  Det tror jag är riktigt konstaterat, Finland, Norge o Danmark ligger mellan 10-20 år efter ”sverige” i förstörelse. Men den finns inga andra lösningar än totalstoppad asylinvandring och återvandringar som kan lösa problemet, allt annat är lönlöst!

  Gilla

 • Janne

  Ja, det är en skrämmande utveckling som nu sker i Sverige och det är dessutom pinsamt att land efter land nu använder Sverige som skräckexempel. Hur det går när politikerna hejdlöst och utan ansvar tillåter att milliontals utlänningar bokstavligt talat våldför sig på vårt land.
  Och nu har vi haft ett val och inget hände. Nu har vi ytterligare fyra förlorade år framför oss, sprängfyllda med mord och våld och andra vansinnigheter.
  Nu kan nog bara en folklig revolution rädda landet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: