20 thoughts on “Mer Pensionsberikare

 1. Kompis till mig seglar som styrman på ett Tysk fartyg, när de se något flytetyg om backbord tittar utkiken åt styrbord när de kommer ut från Suezkanalen i riktning Atlanten. På natten gå de inte att upptäcka alls då de ej för positionslyktar så man kan ju undra hur många som ha blivit manglad av stora fartyg. De är också svårt att se på Radar. Inga radarreflektorer. Och kör man över en sådan gummiflotte så skulle detta inte ens känna att man hade gjord det.

 2. Frenologi utan mätning, dvs. visuell inspektion allena av filmen är tillräckligt. Slutsats: De blir sämre när de kommer.

 3. Vilken tur att valet 2018 gick som det gick, för dagens pensionsräddare och för Sveriges alla framtida pensionsräddare, nu är det fritt fram !
  En gång i tiden fanns det ett tryggt homogent och kristet icke mångkulturellt land som hette Sverige.

  • Detta var när jag växte upp på 1950/60 talet. Efter 1975 har Sverige befunnit sig i utförslöpan på ALLA områden.

   • Instämmer, har haft samm tur att få växa upp i och uppleva det gamla fina homogena kristna trygga och fungerande Folkhemmet !
    Synd om våra barn och barnbarn.

 4. Mest karlar som vanligt …. Vad är kvinnorna ,föräldrarna och barnen ? Som vanligt så flyr männen först och när dom kommer hit så hittar dom på en riktig snyft rövarhistoria för att få stanna och handläggarna går på detta.
  Några månader senare åker dom även på semester till sitt forna hem och hemland med pengar i brallan från السويد (Sverige) 🙁

  • Jo så är det…. Och i går föreslog ”vår Mia”,att deras otaliga familjer skulle beredas få ”återförenas” i Absurdien. I praktiken c:a,eller fler än 1 miljon parasiter.
   Detta istället för att mottaga FN´s årliga kvot verkliga flyktingar.

  • Det jag skrev var att jag tyckte det var ett vettigt förslag att göra något års paus i asylmottagandet för att i stället låta de närmaste anhöriga till de som redan är här få chansen att återförenas. Det är lättare att integreras i Sverige om familjer inte befinner sig i olika världsdelar.
   Vad har du fått summan 1 miljon ifrån, inte från migrationsverket i alla fall. Kvotflyktingar har jag heller inte nämnt inte heller de som kom med förslaget.

   Men där kunde du se att det blivit mycket svårare att få tillåtelse att komma hit som anhörig om du läste länken jag gav dig.

   • Behöver ingen hjälp av statliga verk för att räkna ut detta. Minst 200.000 ”ensamkommande barn” har anlänt i åldrarna
    15-35 år…Dessa har minst en mor och en far.
    Som plägar inom deras kultur troligen minst tre syskon.En mormor,en morfar,en farmor,en farfar och därtill hundratals kusiner !
    För enkelhetens skull en uppskattad siffra om 5 (fem) per barn. Summan blir kring en miljon !!!!
    V.g. Mia…

   • Mia ! Tycker du integrationen har funkat bra innan 2015 ??? Du tyckte det kom för mycket just det året ? Alltså tycker du det har varit ett okej flöde med invällare alla åren tidigare ???

   • Om du hade läst länken från Migrationsverket som jag gav dig hade du inte skrivit som du gör.
    De ensamkommande har väl hunnit fylla 18 år och då har man inte längre tillstånd att ta hit föräldrar.
    Far- och morföräldrar har ingen rätt att komma alls som anhöriginvandrare, än mindre kusiner.

    Den partner man levt med och barn under 18 är allt.

   • Mia:
    Inser du inte att dessa ”barn” redan vid ankomsten,var betydligt äldre än 18 år ?? I så fall måste jag nedvärdera dig på min skala b!

 5. Att de s.k. politikerna i EU inte begriper vådan med för stort hjärta förvånar mig icke. Uppenbarelsen måste bli magnifik den dag dessa stjärnor bosätter sig i deras kvarter.
  Återigen ett bra ordspråk är ”för sent skall syndaren vakna.”

Kommentera