För klimatet och miljöns skull, begränsa invandringen…

MILJÖ OCH KLIMAT. Det talas mycket om behovet att minska koldioxidutsläppen, hållbarhet och hushållande med resurser, men när vi pratar miljö och klimat är problemet överbefolkning sällan med.

Globalt har jordens befolkning mer än fördubblats under de senaste 50 åren. Ett argument är att fler unga behövs, det är nys. Vi behöver bli färre människor inte fler.

 • I Sverige släpper vi ut c:a 4,5 ton koldioxid per år och invånare och det placerar oss långt ner från toppen. Många andra länder är värre.
 • I Somalia släpper de ut 0,05 tom koldioxid per invånare. Alltså 90 gånger mindre enligt Globalis tabell. 

Är det då, ur miljösynpunkt, lämpligt att flytta Afrikaner till Nordeuropa?

Befolkningen är en miljöbov, konsumtion driver miljöförstöring och koldioxidutsläppen, desto fler människor som konsumerar ju större påfrestning.

Är det då lämpligt, ur miljösynpunkt, att flytta somalier till Sverige. Somalier som ofta föder betydligt fler barn än svenskar och som vart och ett kommer att släppa ut betydligt med koldioxid i Sverige än om de varit kvar i Afrika.

Från 1960 till år 2000 fördubblades jordens befolkning från tre till sex miljarder. Idag är vi 7,6 miljarder och FN förutspår att antalet människor kan öka till 11,2 miljarder är 2100.

Det betyder en kraftigt ökad matproduktion, mer transporter osv. Då säger miljömupparna att vi ska äta vegetariskt och insikter.

OK, jag köper det, men varför. Är det för att vi ska kunna bli ännu fler som skapar koldioxidutsläpp och annat slitage.

Kinas ettbarnspolitik var bra tänk men medförde nya problem, det blev ett överskott av pojkar. I Sverige har vi ordnat överskottet av pojkar på annat sätt och det har medfört andra problem.

Vi pratar ofta om mänskliga rättigheter, men sällan om mänskliga skyldigheter. Ingen borde känna sig skyldig att skaffa fem barn eller fler, och vi borde absolut inte uppmuntra det som det görs i Sverige med barnbidrag per barn och flerbarnstillägg.

Det är värdelöst ur miljö och klimatsynpunkt.

-Pettersson menar att Sverige borde föregå med gott exempel och inte öka befolkningen eftersom det går åt mer energi i ett kallt klimat, vi borde eller inte uppmuntra barnafödande mer än till kanske tre barn per familj, givetvis för miljön och klimatets skull.

Vi måste dessutom vara rädda om minoriteten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “För klimatet och miljöns skull, begränsa invandringen…

 1. Den totalt okontrollerade massinvandringen till Sverige kommer efter valet 2018 att fortsätta, inte begränsas !

 2. Sverigeistan är numera ett av dom länder med störst befolkningsökning i världen på grund av importen av kullföderskor och ohämmad massinvandring! Såg någonstans att vi har passerat Indien!

  Den stackars naive svensken tror fortfarande att vi skall kunna bygga sjukhus, skolor och bostäder till alla!

 3. Som fastighetsskötare i ett mindre ghetto i södra sverige så kan man fundera över vad miljöpartister importerar för slags folk.
  Jag vet inte om dom är lata eller analfabeter… ty dessa verkar strunta i arabiska. Jag tror dom är lata och att det sitter i generna.
  Dessa varelser verkar tro antingen att dom lever i sina egna hemländer alternativt att andra ska sortera deras sopor i sdet eviga semesterparadiset Sverige.
  Innerligt trött på att serva idioter.

 4. Då har det inte räknats på alla utsläpp som sker ifrån alla de bilar som brinner dagligen i Sverige.
  Och de alla polis, brandkårer, ambulanser som har ökat sina körningar, då de får åka runt och försöka stoppa/utreda de ökande brott som sker i Sverige.
  Brandkåren kör runt och släcker de ökande bränder som sker.
  Ambulansen kör runt och hämtar personer som blivit utsatta för de ökande gruppvåldtäkterna och misshandlar.

  FLER KÖRNINGAR/ FLER BROTT = HÖG MILJÖBELASTNING.

  Allt detta sker, medans de blir utsatta för stenkastning, blir bespottade och misshandlade.

  💛 -till alla som jobbar och sliter för att försöka hålla ihop Sverige, samtidigt som de blir utsatta för all skit.

 5. För miljöns skull:

  Begränsa (kanin-) avlingen i infödingsstammarna!

  ”En katt blir inte en häst bara för att
  den föds i stallet”!

  => Angrip orsaken – inte symptomen!

 6. För bövelens bövlars skull: Upphör med att rapportera/skriva om världshistoriens största/grövsta bedrägeris kärna/motor, nämligen att CO2-molekylen påverkar atmosfärens temperatur, period !
  Just do it, damned !

  Alternativt visa på bona fide vetenskapliga bevis, att så är fallet…
  ’Good hunting’… Där finns inget, säger INGET sådant bevis! ALLT är ’hitte-på’ av gigantiskt mått.

  Get real, please, si?
  Mvh/TJ

 7. Och när dom Afrikanska vildarna bränner bilar så ökar utsläppen ytterligare.
  Du kan inte ta en vilde från Afrika och tro att den blir en fungerande person
  enligt våra mått det sitter i generna och en vild Afrikan förblir detsamma även om man sätter på denne en kostym och kallar honom Brobyggare, integrationskonsult, och andra dumheter många tusen års evolution har skapat människor till olika raser .
  Snart kommer det uppemot 100 miljoner vildar från Afrika som ska ockupera Europa, beväpna er.

 8. Håller med. Ju mindre antal människor vi är här i landet dessto mindre utsläpp.

  Har tänkt på en annan sak. Det finns många koldioxid ”bovar” inom industrin. Undrar hur mycket koldioxid som läskedrycksfabrikanterna släpper ut dagligen. Coca cola, för att ta ett ex som finns i Sverige, spottar ju ut en hel drös flaskor/burkar per timme. Fyllda med koldioxid.
  Våra större växthus använder koldioxid för att blommorna ska växa bättre.
  Så, snart blir det väl särskild skatt på kolsyrade läskedrycker och blommor
  uppväxta i växthus.

 9. Så rätt så rätt så Pettersson.
  Europa har kommit till en balanspunkt men stolliga politiker gör allt för att försätta hela kontinent i obalans i den heliga tillväxtens namn. Varför! Skuldpyramiden får inte falla?

Kommentera