Vem byter först?

Sandlådan är krattad för fyra nya år. ”Att ta mest avstånd från” är barnens nya lek och det som nu utspelas i svensk politik måste gå till historien. Pinsamt är det ord jag först kommer på.

Vi lär få se samarbeten vi tidigare aldrig sett. Löften kommer att svikas. Ingen kommer att våga. Allt för att SD ska hållas utanför allt samarbete och allt inflytande.

Bilden nedan säger ganska mycket. Frågan är hur många av Moderaternas och Kristdemokraternas väljare och partiföreträdare som lämnar partiet om de sätter sig i knät på Stefan Löfven och Gustav Fridolin? Tror ni moderata kommunpolitiker vill se Miljöpartiet i ytterligare maktpositioner? Jag tippar att innan årets slut kommer de första avhoppen. Minns var ni läste detta först.

23 thoughts on “Vem byter först?

  1. Det var ju på sätt och vis roligt att vara med i det sista valet i Sverige även om det var helt onödigt.

    • Sista valet pga att islamisterna har avskaffat demokratin vid 2022? Eller sista reella valet, eftersom en halv miljon nya röstberättigade har flyttat till Tensta o Rinkeby o röstar 90% på sosseriet? Eller sista valet pga att ingen törs gå till valurnorna i 2022? Eller pga att klimatet kommer dränka eller bränna upp Sverige till dess? Eller sista valet pga dina personliga orsaker? Vore kul att veta 🙂

  2. Nu är det så jämnt det kan bli mellan blocken och Stefan vill ha blocköverskridande och breda lösningar. vilket innebär att han ska bestämma medan alliansen ska passa upp på sin nya kejsare. En sån j-a råtta alltså, att kräva stöd utifrån med aldrig ge något tillbaka. Osympatisk är ju bara förnamnet. Förresten, vad blir det om man korsar en ankdamm med en sandlåda ? –Lika rörigt som Knatte, Fnatte, Tjatte, Snatte, Mulatte och Blatte.

  3. Men det är ju så att Svensken inte verkar fatta något, Svensken har tydligen inte märkt att vi har flera tusen bilbränder, flertalet Gängvåldtäkter o våldtäkter men Svenne Svensk han fortsätter att rösta på Sossarna, ty det gjorde far o mor farmor o farfar och deras föräldrar?
    Så tyvärr Svensken har ingen framtid i detta landet, den cirkus
    som dom övriga partierna håller på med nu är för att tumma ihop
    en samling partier så att inflödet av nya Afrikaner Araber och andra
    våldsbenägna figurer, då är det viktigt att hålla det enda invandringskritiska partiet borta, Men Svensken har ju valt??

    • Vi svenskar väntar återigen på Melodifestivalen och nu har man ju släppt vilka städer som arrangerar 2019 års spektakel så nu har vi naturligtvis inte tid att tänka på bilbränder våldtäkter stenkastning mot blåljusperonal och annat olustigt i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige och
      snart är det ju dessutom jul och då ska det ju slås ett nytt rekord igen, verkligen spännande att vara svensk.

  4. Till och med Håkan Juholt har jag högre tankar om numera än den infernaliskt vidriga Stefan Löfven.
    Släpp en bomb över Rosenbad. Jävla förbannade kräk ni är i 7klövern.

    • Jag är övertygad om att vi får en bra regering om vi hämtar den bland knarkarna på Sergels torg. I alla fall om man gemför med den vi får om vi tar dom från 7-klövern.

    • Vad är och kallas alla trygga svenskar som nu återigen givit 7 klövern 4 nya goa år för att slutgiltigt sänka Folkhemmet ?
      Som sagt, alltid sådana väljare sådan politik.

  5. En framtida regeringen bestående av S, MP, C och L med stöd av V, KD och M när det verkligen gäller för att hålla SD utanför, är en gissning !

    • Tänk att det finns inte en människa i Sverige som kan svara på varför 7-klövern hatar Jimmy Åkesson.

      • Det är för att dom förstår ( va !? förstår…kan jag ha skrivit fel ? ) att Åkesson är den enda pålästa, intelligenta ledaren som har Sveriges nutid och framtids bästa i tankarna.
        Den enda klara ledaren…..det är därför de inte vågar släppa fram honom, då SD skulle få än mer röster, som tas ifrån de övriga ( främst Socildemokraterna ).

        Ser ni ex. Löfven som en ledare ?
        Skulle ni kunna gå ut i krig för Sverige, med Löfven som ledare ?

        Ni vet svaret…..varför vill ni då ha honom som högsta chef i Sverige !?

      • J.Å säger ju sanningen om dagens svenska verklighet och det är som alla vettiga svenskar vet tabu i dagens hycklande förljugna och censurerade Sverige !
        Detta är nog en anledning till 7 klöverns ogillande påhopp och ständiga förtal mot SD.

      • Dra inte in SD i detta.
        /-klövern älskar ju SD:s politik så till den milda grad att dom kopierat den rakt av.
        Nej det är Jimmy Åkesson privat som dom hatar.

    • Skrämnsnde, vad nytt under solen ?
      Denna klan har ju styrt landet fram till 2018.
      Ps:
      En stor nyhet i Sveriges PK-media 2018-09-13, en medlem från den feministiska ryska Pussy Riot punk och aktivistgruppen har tydligen blivit förgiftad och nu är naturligtvis oron väldigt stor bland den svenska kultureliten och det övriga etablissemanget.

  6. Först hette det Lekskola sedan blev det Förskola och till hösten skall det bli obligatorisk Förskola. Är det månne för detta dessa flanar förbereder sig, eller vad f-n håller de på med?
    För inte är det vuxna människor som håller på med att bara kasta skit på varandra, det hela är tragiskt för oss medborgare!

  7. Dessa individer tycker jag ska lämna landet dom är en skam .Till och med våra barnbarn på 15 till 18 år undrar.Dom känner sig utanför för att det finns ingen framtids tro hos politikererna.

  8. Ja nu blir livat i den svenska politiska sandlådan fyra år framåt, allt för att hålla SD utanför allt inflytande i politiken men det spelar ju ingen roll eftersom en majoritet av den svenska väljarkåren känner sig trygg med 7 klövern och dess politik !

    • Det handlar inte om att stänga SD utanför politiken. Det handlar om att 7-klövern inte skall komma in i politiken.

  9. Vad är förklaringen till att Sverige har så fega och oansvariga politiker, som aldrig fattar fel beslut eller står ansvariga för dem. Både uselt och bedrövligt om det är i en demokrati!

    • Det handlar inte demokrati eller politik längre i det Svenska stadshuset. Det handlar uteslutande om Bilar och Dockor i sandlådan och om vem som är bäst på att mobba Jimmy Åkesson.

    • En bra fråga, varför är svenskar överhuvudtaget naiva och konflikträdda ?
      Sverige har haft fred i över två hundra år har av olika anledningar aldrig varit ockuperat inte haft inbördeskrig och har därmed ingen äkta stark nationalkänsla utan har istället blivit ett bortskämt och bekvämt land med en befolkning som tar trygghet och service för givet till skillnad mot våra nordiska grannländer Norge, Danmark och inte minst Finland som har en helt annan historia och därmed tänker lite annorlunda.
      Bara att en majoritet av svenska folket efter 40 år av en totalt absurd förd politik och en okontrollerad massinvandring som sänkt Folkhemmet fullständigt i valet 2018 fortfarande röstar på 7 klövern säger ju allt om tillståndet i dagens Sverige.

Kommentera