Mannen arresterades för att föra in häxkonsts-materiel till UAE


Abu Dhabi brottmålsdomstol har arresterat en 43-årige asiatiska man, han stoppades vid Abu Dhabi International Airport efter  att tullmyndigheterna hittat misstänkta produkter i sitt bagage.

När säkerhetsmännen kontrollerade passagerarens väskor manuellt fann de flera typer av material som används i häxkonster.

”Trollkarlen greps och skickades till:  ”General Authority for Islamic Affairs och Endowments”  för att fastställa vad exakt det var  för grejor.

En rapport från ”General Authority for Islamic Affairs och Endowments” sade att de saker som hittades hos mannen användes av trollkarlar i deras häxkonster och var emot de islamiska lärorna.

De islamiska forskarna rekommenderade också att trolldomsmaterialen förstörs för att skydda medlemmarna i samhället.

LÄNK

 


4 responses to “Mannen arresterades för att föra in häxkonsts-materiel till UAE

 • SvenskMan77

  Kan man trolla bort batikhäxor me.?

  Gilla

 • ruben

  Ja de skyller säkert på trollkarlar om våld, terrordåd och massdödande. Kan det vara enligt FN:s människorättskonventioner?

  Gilla

 • Jack

  Tar man tidsmaskinen till medeltiden får man skylla sig själv.

  Gilla

 • Monica

  Personer som sysslar med paranormala fenomens som tex tarot, automatisk skrift,handläsning och spiritism anses av väckelsekristna och radikala muslimer att de sysslar med svart magi och har med djävulen att göra. Har för mig att en spågubbe i Saudi-Arabien, kanske Kuwait för några år sedan blev hängd då han ansågs syssla med förbjuden trolldom och därför hade med Allahs motpol-den onde att göra. Vet en iransk kvinna här i Sverige som har många kunder och hon spår i kort och kaffesump och läser av handflatan. I Iran skulle hon inte ha någon framtid utan bli avrättad.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: