Stäng

De ”vänsterblivna” visar upp sin godhet…

HATVÄNSTERN. Den genomruttna vänstern påstås stå för ”kärlek, tolerans och öppenhet”. De har ofta svårt att visa detta. Titta på den här videon där Max Skalenius från SD och Sveriges Unga Katoliker blir attackerad av vänsteranhängare för att han bär en svensk flagga och SD-vimpel.

Skalenius blir bespottad, fysiskt påhoppad, kallad för ”rasist” och ”nazzesvin” – trots att han berättar för den vänsterblivna mobben att hans farfar satt i koncentrationsläger och hans släktingar slogs mot både nazismen och kommunismen.

”Vart finns kärleken? De genomsyras av hat”, frågar sig Max. Och vad har Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt gjort för att stoppa och ta avstånd från sin våldsbejakande och hatiska jugend under valrörelsen? Inte ett skit…

-Pettersson säger att de är flockdjur som inte kan tänka självständigt…

Från Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 reaktioner på “De ”vänsterblivna” visar upp sin godhet…

 1. Vänstern förgiftar vårt samhälle. Det är därför jag är så otroligt glad för att MP minskade så kraftigt i valet OCH för att Vänsterpartiet är ute i kylan nu. Deras inflytande i svensk politik är nu ett minne blott.

  1. Vänstern (kommunisterna) ute i kylan ?
   Ja, förhoppningsvis men det kanske är lite för tidigt att dra den slutsatsen, allt kan nog tyvärr hända i den svenska politiska sandlådan för att hålla SD borta från politiskt inflytande.

 2. Är säker på att även om SD blivit störst i valet så hade partiet ändå inte fått något politiskt inflytande, 7 klövern hade precis som nu gått ihop i någon typ samarbete för att stoppa SD även om det skulle vara dåligt för Sverige, ingenting är ju viktigare för 7 klöverns politiker än att mota SD i grind.

 3. Så här sade Jonas Sjöstedt om Ung Vänstern i TV4 2014
  De som var tydliga våldsverkare har fått lämna Ung Vänstern, vilket är bra.
  Efter det så har inte Ung Vänstern så mycket probl. med detta.
  Vilket åter har visat sig under denna kärleksfulla och godheten med denna valrörelse.

  ”Att utföra politiskt våld är inte att vara vänsterpartist” – Nyheterna (TV4)”

  1. Så lät det då år 2014 när några få våldsbejakande i Ung Vänster vilka Sjöstedt fördömde och som han påstod hade lämnat partiet.

   Men idag 4 år senare verkar tillströmningen av nya våldsbejakande unga vänsterligister ha ökat enormt om man ser vad som pågått ute i valrörelsen. Hittills i år 2018 har vi varken sett eller hört något lika klart avståndstagande och fördömande från Sjöstedt på samma sätt som han uttryckte år 2014.

   Ung vänsters förbunds­ordförande Henrik Malmrot och hans medlemmar verkar ha fått fritt spelrum 2018 av partiledaren Jonas Sjöstedt (V) att agera mycket aggressivt ofta med inslag av våld.

   1. Polisen skulle inte stå och titta på utan ta i mera samt rensa och avlägsna vänstern när dessa stör ut.
    Elda upp valstugor och riva ner valaffischer är helt okey enl Vänstern samt angripa valarbetare.
    Där är Jonas Sjöstedt helt tyst samt han har inte tagit avstånd ifrån.
    Att störa ut en som talar är helt ok enl. Henrik Malmrot och Jonas Sjöstedt.
    De som vill lyssna är upp till dem att gå och lyssna
    När Henrik Vinge avbryter Henrik M om att ingen kan då höra honom, då vill han inte bli avbruten för ”nu pratar jag”.

    ”Ung Vänster stör ut SD’s torgmöten – Debatt mellan Henrik Malmrot (V) och Henrik Vinge (SD)”

 4. Arbetsskygga och ej anställningsbara bidragstagare, därav deras reaktioner för att man blir tvungen att arbeta för sitt uppehälle. Dom gör vad som helst för att slippa arbeta, då är det bättre att leva på andra som arbetar och beskylla dom för rasister och nazister

 5. Varför i hels välden slänger inte AFS grisapiss på de vänterblivna?
  Fyll en petflaska och ha i innerfickan.
  Eller fyll en vattenpistol.

  1. Man vill hålla med, men då kommer tokvänstern att börja med syra.
   I England är det vanligt.
   Vid Spaniens gräns mot Marocko kastar de kriminella migranterna hinkar med avföring och batterisyra (svavelsyra) mot vakterna, flera har skadats, asen dömdes iaf. Men vänsterextrema SR tar dem i försvar och ifrågasätter både att de dömdes och omedelbart utvisades. Det är sånt här folk som kommer hit i stor utsträckning och de har inga betänkligheter att ta till vilket våld som helst!

  2. Ska SD, AFS och övriga med riktig moral sänka sig ner till vänsterns totalt omoraliska och primitiva grottbeteende ?
   Nej, låt de vänsterextrema parasiterna visa vad de verkligen går för det gynnar förmodligen SD, AFS och övriga högerkrafter i längden.

 6. Efter att Max Skalenius tidigare hade blivet attackerad fortsatte vänstern.
  MED blev även attackerade vid deras valtält för att dessa är nazister.
  Att MED:s ordf. är öppet gay hjälper föga.
  På frågan till Vänstern i inslaget med att tala med MED och lösa probl.
  var helt uteslutet.

  ”Dagen innan valet 2018 höll Jimmie Åkesson SD, Tal på Kungstorget i Göteborg. Medborgerlig Samling hade sin valstuga i närheten precis som alla andra partier. Efter att samlingen hade splittrats utsattes MEDBORGERLIG SAMLING för en attack från VÄNSTERN.

  Vänstern hade tidigare attackerat Max Martin Skalenius från SD”

  Denna Kärlek och Godhet visade Vänstern till MED:

  ”Medborgerlig Samling blir förväxlade med Nazister”

  1. Knappast förväxlade, det ingår i agendan, allt som går emot systemets massinvandring och kommunism ska kallas ” rasism, fascism och nazism”

 7. Var finns deras ledare stalinisten Sjöstedt. Han vågar inte visa sig offentligt och stå upp för vad hans 3-åringar gapar och skriker om.

 8. Med det Hat, som dessa små flickor visar, vad lätt för en ledare att få dem övertygad att mörda är enda lösningen.
  Jag väntar på första politiska mordet…från vänstern, så klart…

 9. En kommunist säger alltid emot vad den verkligen vill åstadkomma. Sovietunionen kallade sig det fredsälskande folket, medan de rustade upp militären allt vad de orkade. Falskheten är lika tydligen idag och har inte ändrats.

 10. Den som skriker högst och mest är väl en avkomma till de som tvingades lämna Chile efter den misslyckade kommunistiska statskuppen?

  1. Alla människor har inte lika värde. Däremot föds alla människor fria och lika i värde och rättigheter. Det är din fortsatta resa som avgör dagskursen. Vissa människor hamnar så småningom på minus, vilket detta klipp är bevis på.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: