Där sossarna är stora brinner flest bilar

INRIKES. Jan Sjunnesson Twittrar om att där stödet för sossarna är störst, där det brinner flest bilar och enligt Niklas Orrenius på DN:s teorier är befolkning i dessa områden väldigt välutbildade eftersom stödet för Sverigedemokraterna är lågt där. 

Vivalla – 69,9%
Rinkeby – 68,6%
Araby – 61,1%
Rosengård – 47,2
Bergsjön – 61%
Biskopsgården – 53,7%
Hammarkullen – 55%
Skäggetorp – 58,8%
Gårdsten – 57,1%
Lövgärdet – 53,7%
Oxhagen – 51,7%
Valsätra/Gottsunda – 58%

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Där sossarna är stora brinner flest bilar

  1. Det som stör mest av allt är att vi skattebetalare ska försörja dessa återvändande IS krigare och andra här boende terrorister, samt att de i många kommuner har fått förtur till bostad. Dessa IS krigare som ser oss som något katten har släpat hem.

    Kan man tro att de är tacksamma. Tvivlar, de ser det nog som att vi de otrogna är skyldiga att betala en extraskatt (bidragen) till de trogna.

  2. Muslimska bidragsparasiter avgör det svenska riksdagsvalet. Den svenska
    demokratin är fantastisk. Det skulle vara oerhört intressant att vakna upp om 200 år för att läsa om det tidiga 2000-talet i historieböckerna. Men risken är väl stor att man inte förstår språket…

  3. Det är klart att regeringen behöver ta ansvaret för den bidragspolitik de bedriver för bidragsförsörjda nyanlända, 2G och 3G invandrare. Men har man väljarstöd, kan ju bilbränderna vara ett billigt röstköp på kort sikt. Försäkringar tar viss del av kostnaderna kanske, bilförsäljningen kan öka, utryckningsstyrkor konsumerar en del extra material och förbrukar sina personella resurser dessutom, som gör dem temporärt försvagade i kapacitet, rättsinstanser, tolkar och övrig samhällsservice blir upptagna en hel del efter förstörelsen. Förutom privata kostnader belastas förmodligen allmänna medel ganska kraftigt och då speciellt kommunskatterna tror jag.

  4. Ja, det brinner färre bilar i fina villakvarter och i områden med bara bostadsrätter, men det är inte sossarnas fel.

  5. Det verkar åtminstone som om den välutbildade befolkningen här går in för det med en helt annan “gnista” än andra!

Kommentera