Anders Klarström SD:s förste partiledare


NUTIDSHISTORIA. Anders Klarström, född 1965 i Göteborg var partiledare för Sverigedemokraterna 1989-1995. Innan dess deltog han i möten med Moderaterna, Europeiska arbetarpartiet och andra politiska grupper som tonåring. Han deltog även i ett par möten med Nordiska Rikspartiet som 17-åring. Han senare tog avstånd ifrån detta parti.

Anders Klarström bryter nu tystnaden efter snart 25 år. Han släppte i söndags kväll sin 512 sidor långa självbiografi om åren med SD.

”Sedan AK slutade som SD:s partiledare har det gått 23 år. Efter många år kommer nu AK ut med sin egen berättelse. Lögnerna smulas sönder, våldsvänsterns kopplingar till staten och socialdemokratins innersta kretsar avslöjas. Makten som till varje pris ville stoppa vanligt folk att få komma till tals ställs inför ansvar. Politiskt förtryck genom mötes och annonsförbud såväl som ständigt våld från extremvänsterns sida var det första svaret på vad som skulle växa till en ny folkrörelse och 2018 års valsuccé. I ”Anders Klarström Prima Victoria Sverigedemokraterna 1988 – 1995 ” görs inte bara upp, med etablissemangets lögner om AK och SD:s tidiga historia, det beskrivs också fina minnen, kamratskap, idealism, fosterlandskärlek och vanliga svenskars hopp om att få bygga en ny framtid för sig och sina barn i ett fritt Sverige. En lucka i svensk nutidshistoria täpps till. I en tät skriven och väl illustrerad bok på över 500 sidor får läsarna nu för första gången en initierad bild av partiets första tid från dåvarande partiledaren. Under 25 års tid har ni hört partiets motståndares historieskrivning, missa inte chansen att läsa SD:s dåvarande partiledares historia!”

Anders Klarströms blogg med butik

Filmen nedan beskriver vad boken handlar om…


One response to “Anders Klarström SD:s förste partiledare

 • Mia

  Anders Klarström kallade Hagge Geigert för judesvin och mordhotade honom.
  Om boken kommer till biblioteket en dag tror jag att ska jag läsa den i studiesyft.
  Att Klarström sedan blev moderat och därefter socialdemokrat (!) är jag däremot inte säker på eftersom jag inte tror på allt jag läser.

  Men det kanske man får veta i boken.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: