Kandidaterna på Vänsterpartiets valsedlar som hyllar terrorister

av Tobias Petersson  •  7 september, 2018

  • På sin Facebook-sida, hyllar Said Hadrous Samer Issawi, en medlem av terroristgruppen DFLP som dömdes i Israel för mordförsök och innehav av sprängämnen .

  • I ett inlägg på Facebook den 29 augusti, skriver Lars Adaktusson, en svensk ledamot av Europaparlamentet för kristdemokraterna, att EU bör terrorstämpla DFLP.
  • En annan kandidat för Vänsterpartiet i det kommande valet, Ali Hadrous,kandiderar till Landskrona kommunfullmäktige och delar ofta Facebook-inlägg som visar sympati med fängslade palestinska terrorister.
  • Osama Tamim var medlem i DFLP i Syrien och kandiderar nu till kommunfullmäktige i Åmål för Vänsterpartiet. År 2015 distribuerade Tamims organisation, Amal Palestina, till barn i Åmål ett häfte på arabiska där ungdomar framställs positivt som anstiftare av våldsamma aktiviteter.

Den som tror att antisemitism och hat mot Israel är exklusivt för extremhögern gör klokt i att följa valrörelsen i Sverige inför valet den 9 september, där politiker tillhörande den marxist-leninistiska organisationen Demokratiska Fronten för Palestinas Befrielse (DFLP) kandiderar på valsedeln för det alltmer populära socialist-feministiska Vänsterpartiet.

Läs vidare

2 thoughts on “Kandidaterna på Vänsterpartiets valsedlar som hyllar terrorister

  1. De vanartiga gossarna i NMR kan säkert ställa till en del men det är nog långt under vad islamisterna och deras stödgrupper från extremvänstern kan.

Kommentera