Kandidaterna på Vänsterpartiets valsedlar som hyllar terrorister


av Tobias Petersson  •  7 september, 2018

  • På sin Facebook-sida, hyllar Said Hadrous Samer Issawi, en medlem av terroristgruppen DFLP som dömdes i Israel för mordförsök och innehav av sprängämnen .

  • I ett inlägg på Facebook den 29 augusti, skriver Lars Adaktusson, en svensk ledamot av Europaparlamentet för kristdemokraterna, att EU bör terrorstämpla DFLP.
  • En annan kandidat för Vänsterpartiet i det kommande valet, Ali Hadrous,kandiderar till Landskrona kommunfullmäktige och delar ofta Facebook-inlägg som visar sympati med fängslade palestinska terrorister.
  • Osama Tamim var medlem i DFLP i Syrien och kandiderar nu till kommunfullmäktige i Åmål för Vänsterpartiet. År 2015 distribuerade Tamims organisation, Amal Palestina, till barn i Åmål ett häfte på arabiska där ungdomar framställs positivt som anstiftare av våldsamma aktiviteter.

Den som tror att antisemitism och hat mot Israel är exklusivt för extremhögern gör klokt i att följa valrörelsen i Sverige inför valet den 9 september, där politiker tillhörande den marxist-leninistiska organisationen Demokratiska Fronten för Palestinas Befrielse (DFLP) kandiderar på valsedeln för det alltmer populära socialist-feministiska Vänsterpartiet.

Läs vidare


2 responses to “Kandidaterna på Vänsterpartiets valsedlar som hyllar terrorister

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: