8 thoughts on “Dagens allahu akbar

 1. Det är väl det där vi röstar om idag?

  Var det en film från skånska slätten?

  Vi har redan sekten i värt fosterland!
  Vi bjuder sekten på al inclusive!
  Vi låter sekten bygga strisledningscentraler!
  Vi ger dem våra pensionspengar!
  Sekten får införa egna lagar!

  Vi måste rösta bort sekten!

 2. Än en gång så visar sig framtidens ”pensionsräddare” vara kunnig på en sak, att skjuta andra.
  I Syrien kallas Daesh, Is, Al Nusra och allt vad de heter, rebeller och moståndsmän av väst.
  Det sägs vara omtanke om civila som är det viktiga. Ungefär som i Mosul, där 80% av staden ligger i ruiner efter västs frihetskrig. Antalet civila offer nämns aldrig.

  Usa, Eu och Israel gör allt för att kunna få makten över oljan och låta Israel härja fritt i området. Enögdheten är otroligt framträdande.

  Dessa aktörer har destabiliserat hela mena med statskupper som släppt fram grupper som de själva stöder. Inte de mest demokratiska, utan de mest extrema.

  Att Ryssland tar ansvar för regionen är otroligt bra, det har hindrat de extremistiska muslimska grupperna att få mer inflytande.

  Hoppad Assad kommer att kunna utlysa fria val!

  • I Mosul la USA bombmattor över staden och bara i de första bombanfallen räknade man till ca 5000 dödsoffer, de flesta civila, mest kvinnor och barn. Inget snyftande i media, det var ju USA:s ”goda” bombande så de civila som inte kunde fly fick skylla sig själva som hölls kvar av IS i en dödsfälla. Som sagt, väldigt tyst i fulmedia men det är samma media som försöker dölja den galopperande kriminaliteten, våldtäkterna, gangstervåldet som är en följd av invandringen till Sverige så vem blir förvånad?

 3. Är det från skogarna utanför Göteborg? Befolkningen i ytterområdena ser it som på filmen. De har dessutom mycket vapen där och det verkar mest som dom skjuter på varandra.

Kommentera