SVT

T.o.m. Jan Scherman som är känd för sitt agg mot SD undrar vad SVT sysslar med.

Det gäller förstås gårdagens partiledardebatt där public service-företaget tar öppet avstånd från en svensk partiledares ord. Fler än Scherman reagerar idag.

 

Hoppas SVT inser ingreppet de begick, att inblandade får söka sig nya jobb och att det är sista gången någon ifrågasätter public service opartiskhet.

14 thoughts on “SVT

 1. Kan man inte skilja på partisk respektive opartisk, inom sitt publik service yrke. Så ska man genast byta anställning.

  Kan man inte hålla sina personliga åsikter ifrån sin yrkesroll, inom sitt publik service yrke. Så ska man genast byta anställning.

 2. # säg upp tv licensen på måndag
  Dags att säga ifrån nu.
  Vissa får hålla på hur dom vill. ( vad som helst men inte Kjell Bergqvist )
  Andra straffas när dom säger en för många jobbig sanning.
  Men imorgon är det SD : s dag !!!!!
  Rösta SD om ni vill få tillbaka vårt fosterland.

 3. Sedan Stjärne och Helin tog över ledningen av SVT så har det kommit i öppen dager att organisationen består av en massa vänsterextremister.
  Hon med uttalandet jag har glömt namnet är det en ny förmåga som är en av Jan Helins sängkamrater från Aftonbladet?

 4. Det är nu helt fastslaget att SVT / SR måste läggas ner. Möjligen kan man sälja ut rekvisitan till något privat TV bolag men som statligt TV organ har den definitivt spelat ut sin roll då den bara fördummar, förvanskar, och agerar politiskt varhelst det går.

  Är det så pass viktigt med den så kallade samhällsinformationen så går det möjligtvis att ha ett litet block som sänder nyheter, debatter och liknande – under sträng kontroll.

 5. ”Hoppas SVT inser ingreppet de begick, att inblandade får söka sig nya jobb och att det är sista gången någon ifrågasätter public service opartiskhet.”
  Är det någon som på allvar tror på det? En ”high-five” och ”där satt den” är mer troligt.

 6. SVT ger sig på SD. Men egentligen är detta gigantiska klavertramp något mycket värre. Nämligen en början till demokratin´s avskaffande och ett påhopp på folkviljan.

 7. SVT (läs Stasi.Tv) har igen gjort bort sig så det stänker. Dom sk cheferna har svårt med demokratin, låt dom gå en kurs hos DR där kan man ha en debatt som är högt i tak. Men etabilisemanget är just nu skit nervösa för hur valet skall gå. Tänk om all vänster flum o genustänk visar sig vara rent blaha. Jobbigt

 8. SVT systerkanaler med motsvarande policy finns i Ryssland Nord Korea Wenetzuela Kuba Svenska Yle i Finland

  • Ingmar, du glömde BBC, CNN och mängder av andra fulmedia i många andra länder. Dina inlägg blir mer trovärdiga om du nämner de största bovarna inom fulmedia dessutom.

   • Så ditt inlägg är nu då trovärdigt Bra men jag svarar för mina inlägg så om dom enligt dej inte är trovärdiga så kan jag ju bara beklaga

 9. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Public service är i praktiken inte nyhetsförmedling till den svenska befolkningen utan PROPAGANDA SERVICE för den politiska ”eliten”. De har med råge missuppfattat sitt uppdrag.

 10. Och SVT´s ”opartiska hållning” lär fortsätta i kvällens avsnitt av Robins med Kjell Bergqvist och hans kändis-drägg.

Kommentera