Dansk Folkeparti hälsar det svenska folket


VALET 2018. Dansk Folkeparti, DF, och deras partiledare Kristian Th. Dahl har skrivit ett öppet brev till alla svenskar. 

Expressen tog in annonsen, DN och SvD vägrade. Danmarks Radio P3 berättade om annonsen på 9-nyheterna. I Sverige är det tyst.

-Pettersson misstänker att viss kritik om att blanda sig i Sveriges val kommer så småningom eftersom DF är på SD:s sida. Annat är det när SVT bjuder in Frankrikes president för att kritisera SD.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “Dansk Folkeparti hälsar det svenska folket

 • Onkel Björn

  Hur som helst…. tycker att expressen borde få lite heder för att man tog in annonsen.

  Gilla

 • Jack

  Media ger ingen objektiv samhällsinformation. Media vinklar artiklar hur de vill. Media behöver inte ta samhällsansvar för det de skriver. Medias uppgift är att tjäna sina ägare. Undantaget hade man hoppats skulle vara SVT och SR. Men icke, måste vara vänstern som äger dom.
  Hjälper inte att gnälla på media. Sluta läs gammelmedia. Börja läs alternativmedia i stället.

  Gilla

 • Nicklas

  SD bör få minst 30% annars är vi totalrökta.

  Gilla

 • Maya

  Utländsk media har Sverige som ett varnande exempel om hur folket tystas, hur blockpolitiken krackelerar demokratin. Sverige har förlorat allt! Spelar ingen roll vem som vinner ,tyvärr. Det är för sent läser jag i utländsk media.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: