Dansk Folkeparti hälsar det svenska folket

VALET 2018. Dansk Folkeparti, DF, och deras partiledare Kristian Th. Dahl har skrivit ett öppet brev till alla svenskar. 

Expressen tog in annonsen, DN och SvD vägrade. Danmarks Radio P3 berättade om annonsen på 9-nyheterna. I Sverige är det tyst.

-Pettersson misstänker att viss kritik om att blanda sig i Sveriges val kommer så småningom eftersom DF är på SD:s sida. Annat är det när SVT bjuder in Frankrikes president för att kritisera SD.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Dansk Folkeparti hälsar det svenska folket

  1. Media ger ingen objektiv samhällsinformation. Media vinklar artiklar hur de vill. Media behöver inte ta samhällsansvar för det de skriver. Medias uppgift är att tjäna sina ägare. Undantaget hade man hoppats skulle vara SVT och SR. Men icke, måste vara vänstern som äger dom.
    Hjälper inte att gnälla på media. Sluta läs gammelmedia. Börja läs alternativmedia i stället.

  2. Utländsk media har Sverige som ett varnande exempel om hur folket tystas, hur blockpolitiken krackelerar demokratin. Sverige har förlorat allt! Spelar ingen roll vem som vinner ,tyvärr. Det är för sent läser jag i utländsk media.

Kommentera