Säpo utreder islamistiskt mordhot mot Åkesson och hans son

BROTTSLIGHET. Säpo utreder ett mordhot riktat mot Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson och hans son. Hotet spreds på nätforum och innehåller terrorgruppen IS symbol.

– Vi hoppas att detta inte är äkta – men vi avvaktar just nu Säpos bedömning, säger Sverigedemokraternas presschef Henrik Vinge till Expressen.

-Pettersson säger de som skrivit brevet tycker att Åkesson ska hoppa av från valet och jag säger att i ”I Allahs, den nåderikes, den barmhärtiges namn”….så

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “Säpo utreder islamistiskt mordhot mot Åkesson och hans son

 1. Om SÄPO mot förmodan kan reda ut vem eller vilka ligger bakom detta, så får de väl samhällstjänst till straff 60 till 100 timmar. Jimmie har ju felaktig värdegrund, sägs det.

 2. Vad hade Säpo gjort och vad hade det gått att höra och läsa i PK-media om det varit någon partiledare och dess barn från 7 klövern som istället hade blivit hotat, hade det också bland annat kallats för Fake News ?
  2018 är det fortfarande trots alla fina tal och uttalanden skillnad på folk folk.

 3. Gå ner från valet??? Allan har inte med det Svenska
  valsystemet att göra.Lär er Svenska innan ni skriver!

  • Muslimerna måste försöka att uppföra sig som människor eller lämna planeten Tellus omedelbart, samma väg som dom kom hit

 4. Skrikande vänsterungar, eller dylikt, utan bättre vetande, tämjer gränser de aldrig lär sig i någon skola att respektera.
  Troligen kan inte ens stava ordet respektera..

 5. Nej, måtte det inte vara äkta! Det är så obehagligt! Och hota barn, då är man riktigt jäv.. störd!

  • Joy:
   Hade du själv upplevt hur dessa Islamister,inför en jublande massa av muslimer,på ett Torg i Riad högg huvudet av en annan ”troende”,skulle du inse vad dessa fanatiker kan utföra.
   Det finns minst 1.000 sådana IS-terrorister i Absurdistan, som inget annat önskar,än få komma till Paradiset.
   Tag detta på allvar. Dithän har nu landet kommit,p.g.a. importer av detta muslimska avskum !

   • Jo, såklart jag vet hur vidriga de är, självklart! Men jag har ett litet hopp att det inte är sant! Hoppas vi får veta vem som står bakom, snarast!

Kommentera