Miljöpartist ville byta röster mot en moské

ISLAM. Miljöpartiets gruppledare i Botkyrka, Ali Khalil, erbjöd sig att hjälpa Moderaterna att få tusentals röster i utbyte mot att M ser till att en muslimsk församling i Alby beviljas bygglov för en ny moské. Det rapporterar SVT:s Uppdrag Granskning.

Vid ett möte med M-representanter i juli ska Khalil ha sagt att han kan få runt 3.000 medlemmar i den muslimska församlingen att rösta på M. När det tidigare moderate oppositionsrådet Jimmy Baker sedan ringer upp igen för att fråga om erbjudandet kvarstår, spelar Uppdrag granskning in samtalet.

Khalil förklarar då bland annat hur han ska få så många att rösta på M:
– Det är de som kommer till moskén varje fredag, och den målgruppen är väldigt lyhörd till imamen. Om imamen säger att ”vi bedömer att Moderaterna är det bästa valet för oss, de hör våra problem, de har lovat att bekämpa våra problem och trygga vår existens”. Då gör människorna det.

När UG konfronterar Khalil med vad han säger i inspelningen, säger han att de har misstolkat samtalet.

Se hela Uppdrag Granskning här

-Pettersson säger att det är normalt i klansamhällen, där klanens intressen går före allt annat.

Vi har tidigare skrivit om en numera moderat riksdagsman som köpte 500 socialdemokratiska röster för att bli vald för M. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Miljöpartist ville byta röster mot en moské

 1. Det är säkert många som har förhandlat med Islamisterna om röster i utbyte mot beredvillighet att gå deras intressen tillmötes som moskébyggen, böneutrop könsseparation, sharia och bidrag. Det är väl halmstrået som bla MP hoppas ska hålla men S, C samt kanske någon mer försöker köpa röster i bulk mot ovannämnda beredvillighet.

 2. Största problemet är nog att vi tagit in mängder med analfabeter.
  Vad skall Sverige ha för nytta av dom.
  Lövén säger att de skall utbildas.
  Imamen säger att det skall de inte, de skall vara hemma och föda barn.
  Vem tror ni att de lyssnar på? den som talar svenska eller arabiska.

 3. Naturligtvis ett missförstånd i vanlig ordning, de stackars missförstådda Muslimer. Ränderna gå aldrig ut.
  När man titta på alla deras krumelurer förstå man varför det gå som det gå i Muslimska länder

 4. En svensk bonde och en innerstads Stockholmare har troligen olika perspektiv och tänker lite olika, det kan de flesta svenskar gå med på.

  Varför är det då så svårt att acceptera att folk från olika delar av världen tänker olika, har olika sätt att se på tex rätt och fel, moral, män och kvinnor, barnaga och ärlighet?

  Det är skillnad om du är fostrad i klan-mentalitet eller i en svensk familj! -Och sedan ska dessa människor, med olika syn på ärlighet och korruption leva i samma i samhälle.
  -Självklart leder det till kulturkrockar, som vi nu ser! Kulturkrockar, som kommer bli konflikter när man ska enas om hur saker ska styras, göras och hur folk ska leva!

  Men DET har ännu många svenskar svårt att medge, de tror att alla ska anamma svenska synsätt och uppfattning om moral.
  – Men det kommer de inte att göra, för dessa människor ser inte det svenska som ”bäst”, dom den naive svensken tror!

  • Bra skrivet och rätt tänkt i grunden Cinna.
   Jag tror att de flesta rättänkande människor delar din uppfattning.
   En faktor kvarstår dock:
   Alla de problem, störningar och kostnader som uppstår i det svenska
   samhället på grund av olikheterna.
   De har skapat procentuellt sett gigantiskt stora kostnader problem.
   Våld, övriga brott, arbetslöshet hederskultur, stängda skolor m.m., m.m.
   Det kan inte du heller förneka eller bortse från?

   • Nä, alla dessa problem är jag väl medveten om och jag är övertygad om att de kommer bli fler och större, tyvärr. —Även om fler politiker som vågar se verkligheten och ta tag i problemen röstas fram. (Jag kan räkna och säger som Göran Persson sa häromdagen; det här kommer inte att gå.)

    Vad det gäller kriminalitet och otrygghet…Titta bara på valfri film/reportage av någon oberoende journalist som intervjuar vanligt folk och se hur folk beter sig… ffa ”ungdomar”…
    Problem…är bara förnamnet.
    Men många lallar på och hävdar att allt är så bra…

 5. Och ledande medlemmar i MP som Mellanösternexperten och Islamofilen Gustav Fridolin tycker säker det är OK eftersom målet helgar medlen.

 6. Ja, är man förvånad egentligen..?? Miljöpartiet Islamisterna, det absolut värsta svartskallepartiet… Vad ni än gör, rösta inte på dem! Motbjudande.

Kommentera