”Det måste bli ett slut på den gränslösa multikulturalismen.”


INVANDRING. Invandrare måste anpassa sig för att bli en del av samhället, skriver Sara Skyttedal (KD), riksdagskandidat i Malmö i Sydsvenskan

Det politiska etablissemanget har betraktat den multikulturella mosaiken som idealet som uppstår efter en lyckad integration. Det blir dock allt tydligare att den som kommer till Sverige måste anpassa sig för att kunna bli en del av samhället. Den som inte gör det får svårt att nå framgång, skaffa sig ett arbete och finna ny gemenskap. Parallellsamhällen är ett hot mot människors frihet och vår öppna demokrati. Målet för integrationspolitiken bör inte vara parallella strukturer som existerar bredvid varandra, utan en gemensam svensk samhällsgemenskap.

Läs vidare…

-Pettersson säger att det är självklart. Det är invandrarna som ska ta seden dit de kommit, inte tvärtom och passar inte galoscherna, då är det bara att åka hem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “”Det måste bli ett slut på den gränslösa multikulturalismen.”

 • Micke

  ”Passar inte galoscherna kliver man ur dem” lärde jag mig att talesättet löd i gång i tiden.
  Jag tror att de passar Ebba mer än både Löven och Kristersson, Åkesson torde inte få chansen hur som helst

  Gilla

 • Tony

  >Bra Sara!

  Gilla

 • Thomas

  Mångfald = islam. Det borde heta enfald.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Hon är väldigt duktig och det var hon som knäckte DÖ-diktaturen, synd bara att hon är KD.

  Gilla

 • Kent

  Det är längesedan som Möllevångstorget sågs som ett multikulturellt paradis med sin torghandel, exotiska butiker och restauranger.

  Gilla

 • svensson

  Sara Skyttedal är kommunalråd för KD i Linköping. Hon borde vara partiledare för KD även om Ebba har spottat upp sig avsevärt på sistone.

  Gilla

 • Cinna

  Multikultur fungerar inte när folk från en kultur anser det självklart att en kvinna kan gå ute ensam medan folk från en annan kultur anser att en ensam kvinna ber om att bli trakasserad eller våldtagen! – Och att en del individer ur den senare kategorin väljer att trakassera och våldtar den som går ut ensam och ofta kommer undan med det, då det svenska samhället låter dem göra det.

  Den naive svensken tror att alla som kommer till Sverige ska anamma svenska synsätt och uppfattning om rätt och fel och moral.

  Men alla människor från alla delar av världen ser inte det svenska synsättet som ”bäst”, och kommer inte anta svenska värderingar!
  -Men DET har ännu många svenskar svårt att förstå!

  Gilla

 • Kurt

  Exakt, så fick jag göra, och det ha jag sagt till min kinesiska (äkta)hustru.
  Det söm gällde i Kina gäller inte här. För min del den dagen jag bosatt mig i Sverige fick jag anpassa till det Svenska samhälle och inte kräva att Tyska regler skulle gälla för mig

  Gilla

 • nosferatu

  Är inte hon från Linköping?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: