Jakten på Sverigedemokrater

Expressens egen lilla ”grävare” publicerar nyheter om lokala och okända Sverigedemokrater i parti och minut. Självklart vill konkurrenten Aftonbladet inte vara sämre.

Aftonbladets avslöjande om Stefan Jacobsson var ett bra och viktigt avslöjande. Expressens lilla ”grävare”, hans jakt på olämpliga ord och uttryck är dock patetiska. 

Alla sunt tänkande människor vet att olämpliga företrädare finns i alla partier. Hade media samma intresse av att avslöja fel valda ord, olämpliga uttryck och hot bland företrädare för andra partier, skulle de självklart hitta massor, inte minst bland vänstersocialisterna.

Vem minns inte Pajala-kommunisten Simon Fors som ville avrätta journalister och skjuta moderater. Är det någon som hört, sett eller läst om Jonas Sjöstedt konfronterats med detta?

Nåväl, Aftonbladet gör sitt till för att hitta Sverigedemokrater som i deras syn gjort något olämpligt. Hur patetiskt och säkert också pinsamt det borde vara för mer seriösa journalister, lyfter man nu upp detta.

”SD-politikern om svenska våldtäktsmän: Skaffa ett gymkort”

Det handlar om en av de lokala företrädarna för Ungsvenskarna som under ett skoldebatt sa att utländska våldtäktsmän ska utvisas med omedelbar verkan och att svenska våldtäktsmän bör sträcka på sig, skaffa gymkort och sluta våldta kvinnor.

Att utländska våldtäktsmän ska utvisas håller nog de flesta utanför den vänstersocialistiska sfären med om…nja, en och annan centerpartist undantaget. Att Rasmus Giertz tar avstånd från alla våldtäktsmän står helt klart och att han givetvis vill se svenska våldtäktsmän i fängelse begriper nog de allra flesta.

Vem har inte någon gång använt fel ord eller uttryck i en debatt där korta repliker är legio, tempot är högt och där man trissas upp av situationen? Garanterat alla.

Nu är det dock val och jakten på Sverigedemokrater är lovlig. För ärligt talat. Vem bryr sig om några fel använda ord om våldtäktsmän när vi vet att hundratals flickor och kvinnor får sina liv förstörda genom våldtäkter varje år? Är det inte där fokus borde ligga?

Man förstår att vanliga medborgare sakta, men säkert tappar intresset för dessa tabloider. Vore Aftonbladet mer seriösa skulle de granska de inslag om valfusk och påverkan i svenska skolor som Pettersson tog upp igår. Där har ni ett verkligt problem att granska Aftonbladet.

Aftonbladet (unvis, bara för att vara taskig)

8 thoughts on “Jakten på Sverigedemokrater

 1. ”Utländska våldtäktsmän” ska utvisas innan de har misshandlat en svensk kvinna med en våldtäkt!

  Vi behöver inte dessa parasiter i vårt land!

  Det är inte vi som avlar milliontals ungar i Afrika, som landet inte kan föda.

  Fjällemlarna har ett bra system när de blir för många:
  => De dränker sig i mängder i havet.
  Infödingarna dränker sig i Medelhavet?

  • Rakt svar ”age”….
   Har du tittat på Videon från Nyköping ?
   Där finns ett rikligt urval…

 2. Bra skrivet, Stefan K.

  Granskningen från media av alla riksdagspartiers ”tokerier”, är inte på långa vägar rättvis.

  Övervikten ligger på ett parti. Undrar varför? Det finns ju massor att skriva om, vad då som sker inom de övriga partierna. Som definitivt håller hög klass, för ett bra journalistiskt reportage.

  Den riktade agendajournalistiken, tar ett allt starkare grepp om Sveriges medier.

  Tyvärr, en hjälp och ett bidrag för ett försvagat Sverige.Utifrån demokratiska spelregler, samt för att skapa ett ökande missnöje mellan medborgarna.

  Lika behandling och värdighet gäller inte för alla. Enligt vissa människor och medier. Trots att de själva påstår det i sitt upprepande fasaduttalande.

  • Skulle Svensk massmedia granska alla partier lika hårt som dom granskar SD blev livet lite enklare för gemene man för då fanns det inga partier i Sverige utan Kungen blev regent igen.

 3. I sett allt som dom publicerat är bara gammal skåpmat som ruvat på i åratal. Patetiskt och amatörmässigt hat.

   • Desperation är bara förnamnet på 7-klövern försök att avliva Jimmy Åkesson, Det är ju honom som 7-klövern är ilskna på och inte hans politik eftersom den kopierar 7-klövern rakt av.

Kommentera