Fem skäl att inte rösta på Stefan Löfven

VALET 2018. Fem skäl att inte rösta på Stefan Löfven är inte många, det går att hitta många fler, men när det är Dagens Nyheters ledarredaktion som kommer med dem får man vara nöjd med det lilla. 

DN:s fem fel är:

 1. Samarbetet med Vänsterpartiet
 2. Margot Wallström som utrikesminister
 3. Ekonomin
 4. Transportstyrelsen
 5. Maktfullkomligheten

-Pettersson skulle kunna nämna betydligt fler anledningar men nöjer mig med – asylinvandringen.

Stefan Löfven blåljuger om EU:s miniminivå fast vi fortfarande ligger i toppen per capita, och invandringen påverkar allt annat, ekonomin, skatterna, skolan, vården, bostadsbristen, polisen, kriminalvården, miljön, arbetslösheten, energiförbrukningen, kort sagt allt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Fem skäl att inte rösta på Stefan Löfven

 1. Det som Löfven med socialdemokraterna är på väg att skapa genom den här asyl och anhörighetsinvandringen är ett segrerat samhälle.
  Genom asyl och anhörighetsinvandringen har bland annat sjukvården, skolan, säkerheten, försämrats mycket kraftigt.
  Det här gör att de välbeställda ser till att det finns privat sjukvård som de har gräddfil till genom försäkringar, finns det inte bra skola i deras område flyttar de till ett annat område, där skolan och eleverna är bra..
  Ett, sådant område där skolan är bra och med skötsamma elever är också tryggheten bra.
  Den här utvecklingen gör att det jämlika samhället som fanns tidigare är på väg att försvinna och ersättes med ett klassamhälle.
  Genom importen av asyl och anhörighetsinvandrare som Löfven och socialdemokraterna propagerat för, har det också blivit bostadsbrist, som gjort att priset på bostäder och hyror drivits upp mycket kraftigt.
  Löfven med socialdemokraterna har gjort att de fattiga blivit en mycket stor grupp,.

 2. Fem skäl att inte rösta på Löfven måste vara en underdrift. Det måste finnas iallafall ett hundratal skäl att inte rösta på Löfven.

 3. Det finns 10 miljoner skäl att inte rösta på svertsarn.Han har förstört 10 millioners svenskars liv genom att inte agera mot den okontrolerade okupationen av vårt land.

 4. I bibeln står det något liknande som att ” det som sker, det har skett och det som har skett, är sånt som ska ske”

  Sålunda inget nytt under solen.

  Satt häromdagen och tittade i några gamla bloggar som jag hade sparat och en som var aktiv i början av 2000 talet var Rose-Marie Tofte.
  Den 4 feb 2005 skrev hon på sin blogg
  ”Det gäller att vara Rask! Skandalerna inom ”arbetarrörelsen” duggade tätt under förra året och det verkar som om detta år börjat på samma sätt, med avslöjande av hur den politiska adeln skamlöst roffar åt sig av skattebetalarnas pengar. Ola Rask är den siste i raden av socialdemokrater som avslöjats som fifflare med dubbel ersättning, både vad gäller arbete och bilersättning”,

  Längre ner i texten skriver hon att dåvarande statsministern Göran Persson kommenterade lugnt det hela med ”Det här reder vi själva upp inom ”rörelsen”

  Onkel kan bara konstatera att inget nytt under solen! Skamlösa politiker som roffar åt sig har nog alltid funnits. Det tråkiga är ju bara att det glöms bort vid valrörelserna.

 5. Appropå att ständigt måla in, både sig själv och andra, i det berömda hörnet. Annons : ”MINDRE HÖRN BYTES MOT STÖRRE”.

Kommentera