SD fortfarande störst

VALET 2018. Det är bara dagar kvar till höstens val. Sverigedemokraterna är fortsatt största parti och Miljöpartiet backar. Det är några av resultaten i den sista Yougovundersökningen inför valet.

Läs mer på Metro…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “SD fortfarande störst

 1. Läs vad Göran Persson säger, det går inte att Sverige tar emot en hel stad som Malmö varje år med anhörigsinvandrare utan utbildning varken bostäder eller enkla jobb finns i den omfattningen och sen fattas ekonomin om inte alla måste öppna sina plånböcker på vid gavel och ge upp för alla invasiva raser som vill hit till Paradiset för icke flyktingar. Göra Perssom är tydligen väldigt orolig för S fortsatta existens.

 2. Kanske klimateffekten börja gå ur för MP. Finns trots allt ett visst hopp om att detta vidriga stollaparti åker åt tjottahejti. Skulle vara kvällens höjdpunkt på söndag att se Frigoliten tjuta som en liten unge.

 3. Jag vill vakna till en morgon då s inte längre är största partiet i Sveriges riksdag.
  Jag vill se sossarna släpa på sina flyttkartonger när de tvingas gå gatlopp mellan flinande sverigedemokrater i sitt uttåg ut ur lokalerna som tillfaller det största partiet.
  Jag vill se sossarna förlora sina ordförandeposter i utskotten.
  Jag vill tugga på mina popcorn medan jag njutningsfullt tittar på när sossarna sliter varandra i småbitar på sin nästkommande kongress.
  Jag vill uppleva att vänsterns gråt leder till en akut brist på pappersnäsdukar.

  Endast en röst på SD kommer att ge mig och det övriga folket den första fria soluppgången på hundra år….

 4. SD redan i Riksdagen, dock de kommer inte att göra större skillnad än de har hittills gjort, tyvärr.
  Min röst är till AFS.
  De måste komma in i Riksdagen för att det ska börja bli DEBATT värt namnet och ämnet.. På lättförståelig Svenska.
  När det blir debatt enligt AFS-agenda så kommer även medierna att bli tvungna att hänga på, ett eller annat sätt.
  AFS behövs!

 5. Hej Sverigevänner!
  Nu har jag bestämt vilket partiblock som får min röst, det blir inte AFS, NRM eller SD. AFS och NRM får inte min röst för jag anser att det blir en bortkastad röst då de inte ens kommer att komma in i riksdagen.
  Att SD inte får min röst har många anledningar med sammanfattar 3 av de viktigaste nedan:

  1 vare sig vi vill eller inte vill så behövs invandringen till vårt fosterland för att invandrare ska kunna föda folket hos oss. Vi svenskar jagar karriär eller så blir vi bögar eller lesbiskor. På sin höjd 1 eller 2 barn med argumentet att”vi ska kunna ta hand om barnen” vilket inte håller då varje medelklass familj har råd att ta hand om 3 barn. Vi är fan inget U-land!
  2- SD kommer aldrig bli så stora att de kan bilda en regering, även om JÅ får 25% av rösterna. De kommer att ha väldigt svårt att få igenom sin politik, bara agera som stödhjul åt moderaterna vars politik leder till att vi kommer få ett samhälle där rika blir rikare och fattiga fattigare. Jag får rysningar i kroppen av att tänka på min gamla farmor.
  3 SD har ingen bra klimatpolitik, han har inget hjärta när han står i TV och ser ner på alla bönder och skogsägare som har gått miste om stora delar av sina levebröd.

  Sammanfattningvis
  Är du verkligen en Sverigevän så ska du inte rösta på SD, NRM eller AFS. Lägg din röst på ett parti där du kan göra skillnad på riktigt!

  Min röst kommer gå till de rödgröna för jag älskar mitt fosterland Sverige!
  Mvh
  Alex!

  • Din röst kommer att gå till de ”rödgröna”? Vad är det för parti? Menar du till något av de rödgröna partierna så då får du nog vara lite mera konkret för skillnaden mellan dessa tre partier är väldigt stor i ett flertal frågor. Invandringspolitik, skattepolitik, synen på EU, miljöpolitik bara för ett nämna ett litet fåtal.
   Så som sagt du får nog konkretisera ditt val av parti lite mera än att bara prata om ”de rödgröna” rent generellt.

 6. Yougov och Sentio = bäst på att förutse SD:s valresultat historiskt.
  MP under spärren = Jippi!
  C nere på 6,0 % = Ännu mera Jippi!
  FI i stort sett utplånade = Fantastiskt skönt!
  SD störst = Bäst av allt!

  • Tyvärr ett av de svarta fåren… Denna hans förkärlek kände några av oss väl till. Detta redan för 5-6 år sedan. Men partiledningen och de han tidigare ”hjälpt”,stöttade honom då. Ska bli intressant att se hur Skitstöveln klarar,denna nya affär !

 7. SD garanterat >32% i valet.
  Om man räknar med allt skit och fusk som utförs av alla vilsna, naiva, blinda och minnessvaga Sverige hatare…så skulle siffran vara minst 38%.

  Att en befolkning är så vilseledda och saknar eget tänkande, att de låter sig styras av Löfven med följe, utan nån tanke…………………………..ÄR DETTA RÄTT?…..det är för mig en gåta. 🤔

  En vis man sa en gång:
  DET ÄR SYND OM MÄNNISKAN.

  Jag vet inte om det är direkt synd om de naiva och lättledda, tycker mest det är synd om oss alla klartänkta, förstående och upplysta som måste vistas i närhet av dessa ”sjuka” vänstermuppar med sitt följe av likasinnade.

  LÅT VAL 2018…bli ett VAL I FÖRSTÅNDETS TECKEN, FÖR SVERIGE OCH SVERIGES NORMALA BEFOLKNINGS BÄSTA !

  Ps. AFS är klara i sin framtoning, och talar klarspråk.

 8. Denna gång tror jag att yoguv har fel , men på rätt håll, jag tror nämligen att SD får minst 30 % i valet minus valfusk osv.

 9. Ser de redovisar Fi på 0,6% medans posten övriga är 4,8%, Är verkligen vi störst av alla under 4% idag??

 10. Att MP går tillbaka i mätningen är positivt med tanke på Sveriges MSM-murvlars enorma satsning på att få miljö och klimat att bli den viktigaste frågan.

Kommentera