”Fredliga” demonstrationer i Gaza

MELLANÖSTERN. Som omväxling till den svenska valkampanjen visar vi en video från Palestinska Islamska Jihad och de demonstrationer vid gränsen mellan Gaza och Israel som SVT och andra svenska medier kallar fredliga. Det är hit Sverige skickar miljarder i bistånd som ska gå till skolor, sjukhus, vägar och demokrati samt jämlikhet enligt vår feministiska regering. 

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “”Fredliga” demonstrationer i Gaza

 1. Trodde först att det var en ny zombie-film från Hollywood. Insåg sedan att det var en zombie-film från Mellanöstern.

 2. Mona Sahlin reste till Israel i sept 2007 för att proklamera fred mellan Israel och Palestina. Det gick inte så bra.

  Mona Sahlin i raketattack i Israel (Publicerat 6 sept 2007)

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/mona-sahlin-i-raketattack

  Då kan väl Margot Wallström göra ett nytt försök …

  http://2.bp.blogspot.com/-uL0YGVaOHEE/VLvxcEVjbQI/AAAAAAAAGBc/_1qQv9wPkl8/s1600/Wallstr%C3%B6mIDn.PNG

  … med att prokla ännu mera fred mellan Israel och Palestina än vad Mona Sahlin lyckades med 2007.

  • Någon två stats lösning kan det aldrig bli därför Israel accepterar inte en palestinsk stat.
   En palestinsk stat skulle också medföra att FN:s bistånd skulle falla bort, som Gaza och Väst Banken har sin försörjning från idag.
   Den enda lösningen på konflikten är att Gaza, Väst Banken och det som är Israel idag blir en stat, med lika rättigheter för judar och palestinier, ingen apartheid stat.
   Israel skapades av USA, England som då var en stormakt och även stöddes av andra västländer, där avsikten var att få fäste i Mellan Östern för kontroll av oljan.

 3. Det är otroligt att ”bistånd” skickas ograverat till länder och regimer som tillåts använda dem till terror och mutor.
  Inget bistånd från Sverige ska användas till krigsföring eller upprustning av vapensystem.

  Dela ut pengarna i små portioner med stenhård kontroll av hur föregående överföring använts. Det är tröttsamt att vår regering oavsett partifärg, fortsätter med slöseriet samtidigt som samma princip används när det gäller invandringen till vårt land. Samma lögner och halvsanningar där det utlovas integration och kompetens. I verkligheten så är det stora flertalet endast här för att leva ett bekymmersfritt liv, samtidigt som man hatar sina välgörare.

  Det vore bättre att de som kommer hit fick skriva avtal om vad som krävs av dem. Vid grövre brott mot avtalet, omedelbar utvisning, och vid 3 mindre förseelser samma åtgärd. Det oreras stort och brett om mänskliga rättigheter, men när det gäller våra rättigheter så är de mindre värda än invandrarnas.

Kommentera