Malmö ger bidrag till antisemiter

Malmö betalar ut bidrag till islamistisk rörelse som bl.a. sprider antisemitism.

Malmö som är helt beroende av bidrag från mer välskötta kommuner, delar ut tiotusentals kronor till en muslimsk rörelse som har antisemitism i sin agenda, som vill omvända homosexuella och tar avstånd från det västerländska samhället.

Rörelsen heter Milli Görus och är omstridd i hela västvärlden. Milli Görus grundades 1969 och har beskrivits som den största islamistiska organisationen i Europa. Enligt grundaren Necmettin Erbakan är anpassningen till västerländska värderingar ett hot mot islam och dess grundpelare. En Turkietkännare skrev om rörelsen i DN 2016 och förkunnade att den står på tre ben.

 • Sharialagar
 • Ett förakt för den västerländska livvstilen
 • Antisemitism

Tyvärr bakom betalvägg, men lite mer på Svenska kommittén mot antisemitism hemsida. I hemlandet Turkiet är Milli Görus förbjuden, men i Malmö låter man rörelsen hyra lokaler och ta del av skattefinansierade bidrag.

Expressen

Milli Görus är också en av de islamistiska organisationer som en av Miljöpartiets islamister umgicks med, Mehmet Kaplan. Ledarsidorna har en intressant artikel om turkiska extremister och deras kopplingar till Sverige. Aftonbladet var en av de svenska medier som också tog upp kopplingen mellan Kaplan och turkiska islamister.

I andra städer har man brutit med Milli Görus. Både Göteborg och Stockholm har dragit öronen åt sig, både vad det gäller bidrag och hyra av lokaler.

Redan 2013 tog Petterssons upp Milli Görus och andra islamistiska rörelser från Turkiet.

I Malmö ges rörelsen bidrag och tillåts hyra lokaler. Kommunalrådet Frida Trollmyr (S) försvarar detta på följande vis.

”Vi har inte resurser på förvaltningen att sitta och googla och kolla vad någon skrivit eller uttalat. Dessutom skriver de på turkiska”

Det låter som svepskäl och är givetvis svepskäl. Milli Görus verksamhet och agenda har varit på tapeten i många år. Läser inte Trollmyr svenska medier? Kanske att Malmös kommunledning borde engagera Expo och David Baas. De har uppenbart hur mycket tid som helst att ägna åt vad personer skriver i sociala medier.

Apropå det kommunala utjämningssystemet finns denna statistik från SCB (klicka för större bild). Är mer välskötta kommuner medvetna om att deras bidrag till Malmö går till sånt här?

17 thoughts on “Malmö ger bidrag till antisemiter

 1. Beslutsfattarna ” har inte tid att sitta och googla” ” och dessutom skriver de på turkiska”…!!!
  Här vill jag v e r k l i g e n ställa grupp mot grupp och ta från svenska islamisters bidrag från oss alla och lägga på svenska pensionärer och LLS- behövande familjer!!

 2. Och ovanpå allt elände dagarna före 9/9,presenterar idag Aftonslasken en egen väljarundersökning !!!
  I denna har landets mest välgödda skribent Mellin funnit ut,att dryga 300.000 osäkre nu beslutat rösta på ”Svittsarens parti”…
  Stolt förkunnar hon i rubriken hur alla de andra partierna nu minska…. 😉 🙂 😉
  Påminner lite om kemilektionerna när läraren bevisade,att fyller man en kopp över bredden rinner det över !

 3. Detta skriver inte SVT ett ord om! Däremot är en ”SD-topp” som åkt taxi för 5000-7000:- högintressant!
  Klassisk prioritering av SVT!

  • Berodde på att styrkan inte räckte till…Merparten av poliskåren for till Svedala,därVänsterextrema barn eller berikare hade tuttat eld på Folkpartiets affischer….Allt enl. Skånskans (C) aktuella nyheter !

 4. I bidragshimmelriket Malmö kan palestinska antisemiter och terroristkramare utan problem åtnjuta både fritt politiskt spelrum och kommunala bidrag från kommunens budget:

  Hyllar terror – får bidrag för att nattvandra i Malmö

  De hyllar barnmartyrer, demonstrerar för att dömda terrorister ska bli fria, har delat en antisemitisk bild och lovordat en attack mot israeliska skolbarn. Samtidigt får Grupp 194 bidrag från Malmö stad för att trygghetsvandra. – Olämpligt, säger terrorforskaren Magnus Ranstorp.
  (Publicerad 6 dec 2017)

  Läs gärna vidare på länken nedan:

  http://www.varldenidag.se/nyheter/hyllar-terror-far-bidrag-for-att-nattvandra-i-malmo/repqla!iLtUl2vRdK4XRzc1TuTLg/

  Leder grupp som hyllar terror – kandiderar till riksdagen för (V)
  Grupp 194 är namnet på en pro-palestinsk grupp som hyllat barnmartyrer, demonstrerat för att dömda terrorister ska bli fria och lovordat en attack mot israeliska skolbarn. Nu kandiderar gruppens ordförande till riksdagen via Vänsterpartiet. (Publicerad 12 aug 2018)

  Läs gärna vidare på länken nedan:

  http://www.varldenidag.se/nyheter/leder-grupp-som-hyllar-terror-kandiderar-till-riksdagen/reprhf!n@wfz@852XFwip1CLPeyCA/

  • Tillägg:

   V-kandidat ville stoppa artikel om väpnad kamp
   För några veckor sedan skrev Världen idag om Said Hadrous, som är ledare för den terrorhyllande organisationen Grupp 194 och även kandiderar för V till riksdagen. I en intervju med Världen idag bekräftar han nu att han som ung var en del av DFLP:s väpnade kamp i Mellanöstern. Sedan vill han dock förbjuda Världen idag att publicera texten och i ett inlägg på Facebook kallar han tidningen för både ”rasistisk” och ”sionistisk”. (Publicerad 3 sep 2018)

   Läs gärna vidare på länken nedan:

   http://www.varldenidag.se/nyheter/v-kandidat-ville-stoppa-artikel-om-vapnad-kamp/reprht!tZXE@IfJ3JhHDfhxMGPzzg/

 5. S verkar så aningslösa med vad och vilka de stödjer. Bara att de påstås inte veta att den förening de stödjer står för antisemitism för att de skriver på turkiska är så magstarkt. Hur är det ställt i den märkliga staden Malmö? Är det ett isolerat dolt kalifat?

  • ruben:
   I sådant omfång att jag varje gång,när jag av en eller annan anledning tvingas åka genom, (tåg) eller förbi (E6) får på ren skånska, ”en inre sketen känsla ” !
   Till er normala inhemska boende,en eloge från min sida att ni orkar hålla ut, bland allt detta Malmö´s mångkulturella skit !
   Ps. Och då är inte ens Zigenarna medräknade. Ds

 6. Gammal Sossegren att vara generösa med andras pengar,
  och är föremålet Islamistiska Judehatare blir det väl extra
  tilldelning. Malmö borde ha ekonomisk tvångsförvaltning, r
  när andra får bidraga med över 5 miljarder för att få
  staden att gå runt har man än större anledning till
  att inte skänka pengar till hatiska Araber.

  Vad beror Fjäsket mot en viss folkgrupp på???

 7. Gillar man inte västerländska livstilen,varför kommer dom hit då?Varför släpper man in dom ?Vad gör dom här?Rösta bort dårarna som har släppt in dom.

Kommentera