Stäng

Demokratin i Malmö

VALET 2018. Demokratin i Sverige 2018. Så här gick det till när Sverigedemokraterna försökte tala med människor vid SD:s valstuga vid Gustav Adolfs torg i Malmö.

Observera klädesplagget med Refugees Welcome. Det här är de ”goda” vänsterblivna krafterna, som pratar om allas lika värde. Glöm inte att rösta! Det är dags för en förändring.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 reaktioner på “Demokratin i Malmö

 1. Är detta de bortskämda Malmöborna, som matas med höga socialbidrag på 5,5 miljarder varje år? Vill Malmöbor representeras av dessa pajaser, så är det riktigt sorgligt. Är staden annekterad av Sverigefientliga grupper, så tycker jag staten skall avsluta det årliga utjämningsbidragen till staden.

 2. Och var är SD-Malmö, varför gör dessa ingenting? Att bara filma och titta på ser jag som kapitulation.

 3. Det s.k. rättsväsendet skall a denna film till hjälp och identifiera nedskräparna och dom måste betala minst tusen kronor för varje papperslapp som dom måste plocka upp.

 4. Dom har t.o.m. anammat rätta klädseln med vita revärer, som kännemärke för de välkomnade. Vilka snorungar. Hoppas svenskarna har vaknat och säger ifrån senast söndag. Annars kommer det att vara försent.

 5. Riktiga äckel som jag gärna skulle dra i örat om mötte dem.
  Varför är kommunister så här? Har de haft en taskig uppväxt? Vad är felet?

 6. Jo men lägg märke till,att det är de små snorungarna som är de som kallas ”motdemonstranter” av PK-organen,över hela landet !
  Just i skolorna indoktrineras dessa till framtida Kommunist-as….

  1. De andra partierna har redan nu – före valet – börjat bråka om ministerposter i en ny regering efter valet: fullt gräl mellan Liberalerna och KD:s Ebba B-T om vem som skall ha posten som jämställdhetsminister. Justitieminister tippas Beatrice Ask bli – hon som inte uträttade någonting på åtta år i Reinfeldts regering!

   Vilka nya ministrar planerar Stefan Löfvén att ta in i regeringen efter valet? Kanske Mona Sahlin som inrikesminister (och alltså ansvarig för bl.a. polisen och MSB)? Man vill nog inte avslöja något före valet.

   Så härliga tider stundar för svenska folket!

 7. Var är polisen?
  Var är de andra politiska demokratiska partiernas förespråkare?
  Var är skitungarnas föräldrar?

  Bra att de utsatta inte gav dessa sk. demokrater på nöten, det var väl vad de hade hoppats på skulle ske, så att alla gömda filmare kunde dokumentera och skicka filmerna till pk media.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: