Stäng

Människovärde

En muhammedansk Beduin har en prislapp på 50 får för att en man skall få gifta sig med hans dotter, Hon heter Zakura och är nu 7 år, men försäljes inte innan hon är 11 år. Hon kan beskådas å videon nedan.

 

Zakura fader uppskattar hennes värde vid 50 får, vilket anses vara ett bra pris, eftersom brudgummen, som kanske är betydligt äldre än bruden, kommer att vara helt ansvarig för henne.

Hennes pappa som heter Arafat har tre barn med två fruar, hans äldre son är 10, en yngre pojke tre år och dotter Zakura sju år.”

LÄNK

Alla människor anses ju av PK ha lika värde!

Fjärranösternredaktören undrar dock: Är Sveriges utrikesblondin verkligen värd 50 får ??  Å vist verkar hon svammelfia i Centerpartiet va en fårskalle ibland, men värd  50 får ??

 

10 reaktioner på “Människovärde

 1. För en tid sedan var det en invandrad man från Pakistan som blev dömd till fängelse samt utvisning för att han i sitt arbete som taxichaufför i Köpenhamn hade kört i väg med en dansk kvinna och våldtagit henne. Men efter fängelsestraffet blir han utvisad med sin pakistanska fru. Är det någon som följer upp hur hans stackars oskyldiga fru kommer att bli behandlad av honom tillbaka i Pakistan.? Dessa män med misogyna drag som våldtar kvinnor har inte långt till att kasta syror i ansiktet på sin fru eller andra kvinnor i sin familj som han anser har dragit skam över klanen och familjen i Pakistan. Förmodligen kommer han att ta ut kränkningen av att bli ertappad dömd och utvisad på sin stackars fru. Om danska staten inte vill ge henne uppehållstillstånd av humanitära skäl så hoppas jag att någon biståndsorganisation följer upp henne i hemlandet.

  Samma sak med SD som har successiv återvandring av invandrare speciellt från MENA-kulturen om de får makt och inflytande efter valet nu om drygt en vecka. De som först borde åka ut är männen i familjen. Då slår man i sönder den patriakaliska familjestrukturen som inte förtjänar respekt i denna misogyna kultur.

  1. I de flesta länder finns nog en fungerande begagnatmarknad utom i Sverige. Här har Riksdagen bestämt att alla människor har lika värde oberoende av ålder och kön, så priset torde vara fast uppräknat med konsumentprisindex (KPI). Bland det stora utbudet av avsatta politiker finns Mona Sahlin 500926 till priset av en Toblerone. Efterfrågan lär dock vara obefintlig.

 2. Ja sju klöverns fårskock vet om detta men lotsas att sådant
  inte händer. Sen kan man fråga sig vad gör FN åt detta, dom
  är heller inte omedvetna om dett, dom vaknar bara till liv när
  Israel försvarar sig mot idioterna i Hamas, FN kunde lika
  gärna läggas ner.

 3. Arma barn hon vet inte sitt öde ännu,aset som satt sidan om
  var väl förmodligen Fadern, han vet att det han gör är
  sjukt och vågar inte visa ansiktet.

  Hur fan kan man värdera sitt eget barn som 50 får?

  1. Det är just detta som Toblerone Mona menar med fint i deras kultur, att de kan sälja sina barn, istället för att heders-mörda dom.

 4. Alla som röstar på 7 klövern, och även i viss mån Sd, är indirekt för ett införande av denna religion i sverige, på sikt!

 5. Priset på brudar är kärnproblemet för araber, många från fattigare byar kan därför aldrig få råd att gifta sig utan blir bögar. När jag var runt i Jemen, klagade mina guider på att det var så dyrt att gifta sig och var avundsjuka på Saudierna som hade råd att hela tiden kunna köpa nya unga fruar.

  Detta problemet finns också i andra u-länder, bl.a. i Afrika och är det stora bakomliggande drivkraften för emigrationen till Europa, som uteslutande består av unga män i fortplantingsbar ålder.

  De som inte har förstått detta samband, har inte förstått någonting alls.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: