Jag förstår dig Jimmie


I brist på annat tittade jag på torsdagens Opinion Live på SVT Play.

Ett av ämnena som diskuterades var den mansfria festival som arrangeras i Göteborg under helgen (börjar 37 minuter in i programmet). En av debattörerna var Emilie Roslund, journalist och krönikör. Hon jobbar dessutom på P3 och det enda jag vill säga är. Nu förstår jag dig bättre Jimmie!


5 responses to “Jag förstår dig Jimmie

 • S Eriksson

  Jag kom att tänka på MeToo rörelsen en i grunden bra idé som förmodligen och tyvärr ibland gick fel. Jag säger bara Benny Fredriksson.
  Folk som förmodligen aldrig ens skulle hamna inför en domstol, blev brutalt avrättade i en häxprocess. Illa.

  https://sverigesradio.se/avsnitt/1140948

  Gilla

 • Björn

  Skrev till Opinionlive och frågade hur de kunde ta med en person som Rosvall och låta henne stå och spy galla över en icke närvarande Åkesson.
  Tror ni jag fått något svar?

  Gilla

 • Fjodor

  Jag kom bara en halvminut in innan jag stängde av. Är det dryga subbor av den här kalibern som P3 anställer så är det bara att lägga ner skiten.

  Gilla

 • gamgubben

  E.R. säger ”född som man, heterosexuell och köper den bilden.” ???? Och sådana virrhjärnor får uttala sig så stora delar av befolkningen, lika virriga får vatten på sin kvarn.
  Det går väl snart an i Absurdistan att begära, ”jag vill byta inte kön utan vill bli benämnd inte man utan ett träd, eftersom jag är en fikus.

  Gilla

 • centurion

  En oförskämd, infantil snorunge var min spontana reaktion, när jag bevittnade spektaklet i direktsändning. Blev faktiskt tvungen att byta kanal efter ett tag, för att få behålla midda´n. Vidrigare typ finns knappt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: