Det är Palestina-arabernas välfärd S pratar om i valrörelsen

BISTÅND/SKATTER. Tidigare idag skrev vi om att USA hade tagit beslut att minska biståndet till Palestina med 200 miljoner dollar som de tidigare hotat med. Andra länder som dragit in eller minskat sitt bistånd till de arabiska palestinierna är Australien, Norge, Danmark, Nederländerna med flera. 

Det bekymrar inte den svenska regeringen. För ett par dagar sedan skrev de på ett avtal om att skänka ytterliggare 206 miljoner US-dollar (ungefär 1,87 miljarder kronor) till palestinierna.

-Pettersson har inte hört något om detta i valrörelsen, men när socialdemokraterna går till val på välfärdsfrågorna kanske de tänker på arabernas välfärd och inte på svenskarnas.

Men tycker ni sossarna gör rätt i detta så röstar ni naturligtvis på S…

Hit går inte pengarna om S får bestämma

S föredrar att prioritera detta

…och detta

En stolt utrikesminister tar emot Palestinas soldatorder som heter ”The Grand Star of the Order of Jerusalem” av Palestinas president Mahoud Abbas.

…och detta…

Peter Hultqvist med palestinsk förtjänstorden.CLAUDIO BRESCIANI/TT

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Det är Palestina-arabernas välfärd S pratar om i valrörelsen

 1. Var det inte sossarna som stödjade Hitlers servicetåg genom Sverige och vägrade Norges Kung från transit i ländet när Nazisterna erovrade Norge och han blev tvungen att fly för sitt liv. Det här med Palestina är i samma ända. Man stödjer helt enkelt fel regime.

 2. Det är väl helt i linje med kontraktet som socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999 om att stödja islam och muslimerna.

  – Och det finns det svenskar som röstar på!
  OTROLIGT!

 3. Ja måtte för fan Svenska folket sparka ut dessa oduglingar som sprätter skattemedel över krigiska nationer!

 4. SD tar ansvar för sin politik.
  S tar ansvar för V och MD:s politik.
  M tar ansvar för L. C KD och FP:s politik.

 5. Synd att hon växte upp i en annan del av Sverige, lite norrut, hon skulle varit i Helsingborg när palestinierna började att besätta staden, vidriga var de och idag är staden , åt hel *vete !

 6. Det var bra att Jimmie Åkesson talade klartext och sa att om jag kan bestämma så lägger vi ner skitkanalen P3. Men man han borde nu i valspurten gå ut och peka på fler svarta hål. T ex miljarder till Palestina, genusforskning, idiotisk klimatforskning, klimatprojekt som elcyklar, DO och en lång radda…..

Kommentera