Är socialdemokraten Anders Lindberg ansvarig för mordet på tiggaren Gica?

BROTTSLIGHET. I torsdags häktades en 16-åring misstänkt på sannolika skäl för mordet på den hemlöse tiggaren Gheorge ”Gica” Hortolomei-Lupu, 48, i Huskvarna. Ytterligare en pojke är misstänkt men är under 15 år och alltså inte straffmyndig. De förnekar brott. Flera andra har hörts av polisen, skriver socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg i dagens ledare. 

Sedan går herr Lindberg på och skyller som vanligt på högerextremister och SD…

”…Det var ingen anonym ”tidsanda” som misshandlade Gica till döds och vi vet inget om de individuella gärningsmännens motiv…”

”…Samtidigt sker ingenting i vakuum. De senaste årens oresonliga debatt om tiggare och hetsen i sociala medier förändrar samhällets värderingar. Människor med tiggarmuggar utanför Ica har i den högerextrema propagandan beskrivits som brottslingar och språkbruket i kommentarsfält, på Facebook och Twitter är helt fruktansvärt…”

…Svaret på frågan ”varför” kan ha stor politisk sprängkraft. Det märks inte minst i hur Sverigedemokraternas så kallade ”alternativmedier” behandlar saken, nämligen inte alls…

-Pettersson skulle vilja se frågan ur ett annat perspektiv. Hade inte sådan som Anders Lindberg varit för massimport av asylsökande och emot att Gica blev tillsagt att åka hem och skaffa sig ett jobb hade vi kanske haft resurser att ge gärningsmännen, som är unga svenska pojkar, en bättre uppväxt i stället för att lägga pengarna på utländska medborgare…

Anders Lindberg (S), Pettersson anser att du, ditt parti och din tidning är medansvarig till Gicas död och till andra mord och våldtäkter som sker i vårt land.

Anders, hur många mord och våldtäkter hade vi sluppit om gränserna varit stängda eller hårt kontrollerade? Du och dina kollegor har ett stort ansvar.

Skyll för fan inte på alternativmedier, vi som driver denna blogg är ansvarstagande, hårt arbetande människor med familjer och barn. Vi vill att vårt land ska bli tryggt och lagom igen!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Är socialdemokraten Anders Lindberg ansvarig för mordet på tiggaren Gica?

 1. Vi bespetsar oss sålunda på att den notoriske Lindberg eller någon av denne chefspropagandists likaledes moraliskt avtrubbade tillskyndare får tillfälle att läsa vad Pettersson och vi övriga anser om etablissemangets och dess medlöpares skuld till de våldsdåd som fortlöpande utspelas.

  Man anar att de ägda salongsmarxisternas och veritofobernas glansperiod i rampljuset snart kommer att höra till en förgången och sensationellt skamlig epok i vår historia, där den politiska parnassens pennalister maskerade sig som förnumstiga folkbildare, domare och moralväktare.
  Andreas.

 2. Ja herr Lindberg som är journalist KAN JU SVARA PÅ VARFÖR detta mord skedde !!
  Eller vill inte denne store journalist smutsa ner sig med att ”djupdyka” i detta mord ??
  Enklare att skylla på de som vill att landet ska fungera och inte ska bli invaderat av ”ligor” som sköter ”tiggeriverksamhet” !
  Denna ”verksamhet” finns nu bevis på att den är allestädes sker i Sverige !

 3. I princip alla som har kommit hit är högskoleutbildade, enl. Jöns-Stefan. Ändå saknar näringslivet arbetskraft och ändå letar såssarna efter enkla arbeten. Det är något som inte stämmer. Någon som ljuger. Är någon förvånad ? Sen sker det ju nuförtiden ett flertal mord varje dag, numera. Varför ska då just detta ältas om och om igen till tidens ände ? Alla mord är givetvis tragiska men det verkar ändå som om en del är mer jämlika än andra. Det kanske behövs en ide´ om alla likens lika värde. (Lite galg-humor där).

 4. Exakt så , och en del barn borde socialen uppmärksammat för länge sen . Men Herr Lindberg har fullt upp med ca 40000 andra barn som ska skyddas . Den här tragedin får allt sossarna ta på sig , Herr Lindberg kan fråga vilken socialförvaltning som helst i Sverige , om dom kan hjälpa andra än dom ca 40000 barnen , och då blir svaret råttan i pizzan i Herr Lindbergs värld . Och så kör vi lite lögner på arabiska och somaliska …

  • Ossie. Det finns ju inga mentalsjukhus längre,därför är personer som Anders Lindberg och Henrik Arnstad ute i det fria och pratar goja.

 5. Anders Lindberg må vara en knäppskalle med ett babyface, men det sjuka är ett land som Sverige där gör en sådan typ till en ledande person.

 6. Ja och ingen tillfällighet att han jobbar på Aftonlögnen ,
  såg debatt mellan SD s Oscar Sjöstedt o Magdalena Andersson,
  där den senare fick hålla långa monologer medan Oscar
  knappt han och börja förrän han blev avbruten av utfrågaren,
  dessutom den första delen av intervjun försvann Oscars
  svar av störningar. Ger mig fan på att störningarna också var
  arrangerat för att Oscars svar inte skulle höras,

  Men som sagt, man behöver kanske inte vara idiot för
  att jobba på Aftonlögnen, men det underlättar säkert!

Kommentera