Varför tänker drygt 20 procent rösta på trollfar Löfven?

VALET 2018. Den moraliska rötan i rörelsen fortsätter, ändå beräknas 20-25 % rösta på Trollfar och fortsatt röta. Det är konstiga tider. 

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

29 thoughts on “Varför tänker drygt 20 procent rösta på trollfar Löfven?

 1. Billy Boy, jag är chockad över du har skrivit om sossarnas praktik att stoppa S-valsedlar och klistra kuvert som de gamla (dementa, förmodar jag) ska rösta med. Men när jag kommer på det att de sjunger Internationalen på sina kongresser då är jag inte chockad längre: kommunisterna är kapabla till vad som helst som är vidrig och människofientlig.

 2. Idag tankade jag 95 bensin för 16.76. Rekord. Och Löfven som lovade inte höja bensinskatten. Jag bor på landet. Måste ha bil.
  Tack så jädra mycket din falske orm.
  Domens dag närmar sig.

 3. Stödet till S kan förklaras med valfusk! Och det är därför man är så fruktansvärt rädda för oberoende valobservatörer.

  • EU har skickat två Beroende valobservatörer, som troligtvis ser till att fusket går åt ”rätt” håll.

 4. Här är fler exempel på val-sabotage som S gjort sig skyldiga till.

  Ända fram till själva valdagen den 9:e sept. får man se upp med många varianter av valfusk som vänstern och då ffa sossarnas företrädare ofta brukar ägna sig åt.

  https://uvell.se/wp-content/uploads/2016/08/21975407-KJdXj.png

  Partisekreterare Lena Rådström Baastad (S) har sagt: ”Jag är van att vinna val”

  På grund av valfusk i Vivalla (Mona Sahlins och Lena Rådström Baastads röstskola) tvingades Örebro kommun att till mycket höga kostnader (skattemedel) göra om 2010 års kommunval. Omvalet gjordes i maj året därpå i den nordöstra valkretsen, där bland annat Vivalla ligger.

  https://uvell.se/2016/08/18/baastads-rostskola/

 5. Ha, ha, Torleif, det var bra sagt: bara gamlingar och en och annan förståndshandikappad sitter på S-möte. Men, tyvärr de förståndshandikappade är legio: Vänster växer, MP vara nära åka ut ur riksdag och det kom värmeböljan och bränderna och bums – de är över spärren igen. Hur kan man vara så korkad och tro att MP ska rädda klimatet? De själva tror inte på det och Isabella Lövin spnderar miljoner av våra skattepengar på flygresor!

  • Tillägg:

   Socialdemokraterna tillgriper många av sina fulaste knep som de också använt förut.

   https://nyheteridag.se/wp-content/uploads/2017/07/Ackefjord-tweet.jpg

   Det är hittills bara företrädare för Socialdemokraterna som vid många olika tillfällen på många orter i landet har blivit påkomna och dömts i domstol för valfusk i Sverige. Man har t ex ”hjälpt” (d v s hänsynslöst lurat och vilselett) skröpliga gamlingar på äldreboenden att få röstningen enkelt avklarad.

   Ombuden hade redan i förväg lagt Sosse-valsedlar i valkuverten och sedan klistrat igen dem. Åldringarna fick inte en chans att välja valsedlar själva eller se de S-valsedlar som ombuden lagt i de igenklistrade kuverten, som sedan lades i valurnorna.

   S-valarbetare dömda för valfusk

   https://unv.is/expressen.se/nyheter/valarbetare-domda-for-valfusk

   Inga politiker från några andra partier har såvitt jag känner till dömts i domstol för valfusk. Hur stort kan mörkertalet vara? D v s allt fusk som tyvärr aldrig upptäckts.

   Socialdemokraterna är därför ohotade svenska mästare i valfusk sedan 10 – 15 år bakåt i tiden, sannolikt ännu längre.

  • White lady

   Min kommentar till dig hamnade tyvärr fel. Den var tänkt som tillägg till min kommentar ovanför din. Sorry

 6. Ett missbrukat ord han brukar älta om är Välfärd, vet inte vems,
  han menar kanske sin egen, för det kan i vart fall inte handla om pensionärernas?

 7. Bland det största felet som begåtts i Sverige var när man införde blocken.
  Detta betydde att partierna som ingår i ett block och deras partiledare inte behöver ta ansvar för sin förda politik utan dom måste ju fråga de andra partierna i blocket hur dom skall göra.
  Det enda partiet i riksdagen som tar ansvar för sin förda politik är SD för dom behöver inte fråga någon annan om lov för att genomföra den.
  Avskaffa blockpolitiken omedelbart och tvinga 7-klöverns partiledare att ta ansvar för sin förda politik.

 8. Varför 20% röstar på denna stolle är ganska självklart!! Felkn…..e och lever endast på bidrag.

  • Anledningen torde vara att dessa röstar inte på sossarnas politik utan dom röstar på dom av ren tradition i familjen.
   Dom resonera som så att min familj har alltid röstat på S och då gör jag det också oavsett vilken politik dom har.

 9. Allt är möjligt när pravda, aftonbladet och andra, döljer partiets ohederliga agenda.
  De har levt i en bubbla i många år och bedrivit propaganda och lagstiftning som gynnar dem själva. De har en lättsinnig inställning till hur Sverige ska styras, där deras organisationer infiltrerar stora delar av det lokala samhället.

  Men tiden har sprungit ifrån dem, de kommer snart att försvinna in i historiens dimma. Vi behöver inte partier med rötterna i kommunismen.

 10. Sossarna och Vänsterpartiet är de två partier som bedriver den i särklass smutsigaste valkampanjen.
  När det gäller S är det många främst äldre som tänker rösta på dem ”för det har jag alltid gjort och Erlander och Palme var ju så bra”.

 11. 1) Man röstar som man alltid gjort, för att man tror att det fortfarande är 1950-tal.
  2) Man tänker inte själv, utan röstar som föräldrar/make/vänner.
  3) Man kan inte svenska och en landsman (S) talar om att man ska rösta S och sprider lögner om andra partier, främst SD och M.

 12. En stor del av sosse röster kommer från gamlingar som inte har nån dator bara läser och tittar på skitmedia och som tror att Per Albins och Erlanders ande svävar över sosseriet. Medelåldern är hög och de faller ifrån en efter en så sosseriets framtid är mycket mörk.

 13. Denna och nästa vecka kör fackförbunden stora drevet för att instruera medlemmarna i bl.a. vården att de skall rösta på socialdemokraterna. Många invandrare tror nog att Socialdemokraterna är en del av Socialförvaltningen, så de har inte så mycket att välja på om de vill behålla jobben. Jag hörde talas om en kvinna som röstade SD i förra valet, men nu känner sig tvingad att rösta S för hon vågar inget annat.

  Man kan bara spekulera i hur stor denna flock är, men kanske var tredje S-väljare tillhör valboskapen; d.v.s. mellan 5-10 % av Sveriges röstberättigade är tillsagda.

 14. Det var ett radioprogram om detta nyligen: De unga röstar inte S. Dom som röstar på S är dom gamla… som finns kvar. Nyrekrytering till S går mycket trögt.

  Om man besöker ett S-möte så ser man bara gamlingar i stort sätt, en och annan förståndshandikappad finns där också.

   • Kan inte ni som tryckt tummen ner,förklara för mig hur ni ser skillnad på t.ex. ”Svittsaren”,och LO-basen,mot den andra gruppen som nämnes ovan ?

  • Helt klart rösterna från incoming hjälper sossarna att hålla sig kvar i politiken. De lurade hela Svenska folket …

 15. Hur kan man rösta på sossarna om man är normalbegåvad,dom borde inte få mer än 5%???Vakna alla röstberättigade medborgare.Rösta bort alla dårar som svamlar om allas lika värde och värdegrund.Sverige var ett härligt land att leva i innan värdegrunds svamlet har tagit över.

Kommentera