Rösta för anständighet


Annie Lööf twittrar…

Visst kan man ha åsikter om de SD-politiker som nu hängs ut för att de tidigare i sitt liv haft kopplingar till nazistiska organisationer….om det nu är så att man aldrig ska ges rätten att ångra sitt förflutna. Fast snälla Annie Lööf, titta på ditt eget parti och rösta bort alla islamister ni har i era led….för anständighetens skull.


10 responses to “Rösta för anständighet

 • Argus

  För de ”progressiva” är ord värre än handling. Att ifrågasätta ett uns av förintelsen verkar vara det värsta brott man kan begå. Sedan spelar det ingen roll att Nazityskland varken var först, värst eller att fler än judar dog i nazityska läger. Av de döda var inte ens en majoritet judar, möjligen en pluralitet. Historiker uppskattar att mellan 11 och 17 miljoner dog i nazityska läger. Av dem var mellan 4,5 och 6 miljoner av judisk tro eller ursprung. Med tanke på att antalet judar i Europa före andra världskriget uppskattades till 4,5 miljoner och att inte ett oväsentligt antal flydde från de områden Nazityskland kom att ockupera så är det högre antalet mindre troligt. Till det kommer att det förekom tvångsrekrytering av människor i ockuperade områden som varken var politiska motståndare eller vad nazisterna betecknade som ”untermensch” utan helt enkelt för att Nazityskland saknade arbetskraft och nazister är nazister.

  Att kanske hälften av en folkgrupp dör eller dödas på grund av en vidrig totalitär ideologi är ett brott som inte kan fördömas tillräckligt kraftfullt men vi får för den delen inte glömma bort att många fler drabbades av samma öde och att det finns vidriga ideologier som är och redan vid samma tidpunkt var värre. Jag tänker på islam[ism] och kommunism vars fördömande jag inte hör.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Annie och de Grå vargarna…….

  ”Den tidigare riksdagskandidaten för Centerpartiet, Mikhail Yüksel, är besviken på hur Centerpartiet har hanterat frågan, och framhåller att han redan från start berättat för partiet om sin koppling till Grå vargarna.

  De Grå vargarna är en av de större ultranationalistiska islamistiska organisationerna i Europa med omfattande lokal representation. Organisationen är på inget sätt okänd för de politiska partierna.”

  Från ledarsidorna.se, skrivet av Johan Westerholm.

  https://ledarsidorna.se/2018/08/de-gra-vargarna-en-terroristorganisation-i-svensk-politik/

  Gilla

 • Valter

  Att Expo och Expressen hittar nån avdankat NMR aktivist på plats 53 i nån lista, är avsevärt lättare att acceptera än islamister i centern, som dömer efter sharialagen i domstol. Att Gråa Varg medlemmar finns i centern, Mp och S är avslöjat, det är förödande för samhället. Det borde Expressen skriva om, men de har fullt upp att fortsätta sitt snart tioåriga korståg mot SD.

  Gilla

 • Thomas

  Finns ingen som bryr sig om gammal skåpmat nu lilla Annie.
  Det är 2018 nu och Sverige håller på gå under.
  Vi skiter i sånt ,det har bara ett syfte. Det är valtider.
  Du Annie vet inget om medmänsklighet. Du är en falsk räv.
  Gå till dina islamister och gulla nu Annie på Grönkulla

  Gilla

 • Persson

  Ja den röda stjärnan på hjälmen på bilden är en ryss stjärna !!!!! Kommunism alltså!!!@

  Gilla

 • Billy Boy

  Rösta därför på Jimmie Åkesson …

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  Rödluvan och (Grå)Vargarna kastar sten i glashus igen. Jag har redan röstat på SD så igentligen behöver man inte bry sig om skitsnacket.

  Gilla

 • Cinna

  Tss… Annie Löv bör städa upp bland centerns egna företrädare först: Förutom ett gäng islsmister (vi minns sharianämdekvinnan, mfl!) så hittar vi även dömda sexualförbrytare:
  https://samnytt.se/centerpartiets-valkandidat-domd-for-sexuellt-utnyttjade-av-minderarig-forgrep-sig-pa-fosterdotter/

  Hur var det nu du sa, Annie? -Javisst är det skamligt!

  Gilla

 • Björn

  Näbbgäddan är igång igen. Vem bryr sig? Inte jag i alla fall.
  Stör mig på hur mycket hon skriker när hon är med i debatterna. Hennes röst är obehaglig och skär genom märg och ben.
  En falsk och synnerligen opålitlig person.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Lööf har en dokumenterat diffus och deformerad uppfattning om moralrelaterade begrepp som anständighet, medmänsklighet och skam, och hennes teatrala valfiske kan, med hänvisning till den partipolitik hon företräder, endast bekräfta detta teorem.
  En rävaktig ränksmidare av rang – väl arvoderad och instruerad av den dolda agendans machiavelliska medlöpare!
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: