Rösta för anständighet

Annie Lööf twittrar…

Visst kan man ha åsikter om de SD-politiker som nu hängs ut för att de tidigare i sitt liv haft kopplingar till nazistiska organisationer….om det nu är så att man aldrig ska ges rätten att ångra sitt förflutna. Fast snälla Annie Lööf, titta på ditt eget parti och rösta bort alla islamister ni har i era led….för anständighetens skull.

10 thoughts on “Rösta för anständighet

 1. För de ”progressiva” är ord värre än handling. Att ifrågasätta ett uns av förintelsen verkar vara det värsta brott man kan begå. Sedan spelar det ingen roll att Nazityskland varken var först, värst eller att fler än judar dog i nazityska läger. Av de döda var inte ens en majoritet judar, möjligen en pluralitet. Historiker uppskattar att mellan 11 och 17 miljoner dog i nazityska läger. Av dem var mellan 4,5 och 6 miljoner av judisk tro eller ursprung. Med tanke på att antalet judar i Europa före andra världskriget uppskattades till 4,5 miljoner och att inte ett oväsentligt antal flydde från de områden Nazityskland kom att ockupera så är det högre antalet mindre troligt. Till det kommer att det förekom tvångsrekrytering av människor i ockuperade områden som varken var politiska motståndare eller vad nazisterna betecknade som ”untermensch” utan helt enkelt för att Nazityskland saknade arbetskraft och nazister är nazister.

  Att kanske hälften av en folkgrupp dör eller dödas på grund av en vidrig totalitär ideologi är ett brott som inte kan fördömas tillräckligt kraftfullt men vi får för den delen inte glömma bort att många fler drabbades av samma öde och att det finns vidriga ideologier som är och redan vid samma tidpunkt var värre. Jag tänker på islam[ism] och kommunism vars fördömande jag inte hör.

 2. Annie och de Grå vargarna…….

  ”Den tidigare riksdagskandidaten för Centerpartiet, Mikhail Yüksel, är besviken på hur Centerpartiet har hanterat frågan, och framhåller att han redan från start berättat för partiet om sin koppling till Grå vargarna.

  De Grå vargarna är en av de större ultranationalistiska islamistiska organisationerna i Europa med omfattande lokal representation. Organisationen är på inget sätt okänd för de politiska partierna.”

  Från ledarsidorna.se, skrivet av Johan Westerholm.

  https://ledarsidorna.se/2018/08/de-gra-vargarna-en-terroristorganisation-i-svensk-politik/

 3. Att Expo och Expressen hittar nån avdankat NMR aktivist på plats 53 i nån lista, är avsevärt lättare att acceptera än islamister i centern, som dömer efter sharialagen i domstol. Att Gråa Varg medlemmar finns i centern, Mp och S är avslöjat, det är förödande för samhället. Det borde Expressen skriva om, men de har fullt upp att fortsätta sitt snart tioåriga korståg mot SD.

 4. Finns ingen som bryr sig om gammal skåpmat nu lilla Annie.
  Det är 2018 nu och Sverige håller på gå under.
  Vi skiter i sånt ,det har bara ett syfte. Det är valtider.
  Du Annie vet inget om medmänsklighet. Du är en falsk räv.
  Gå till dina islamister och gulla nu Annie på Grönkulla

 5. Ja den röda stjärnan på hjälmen på bilden är en ryss stjärna !!!!! Kommunism alltså!!!@

 6. Rödluvan och (Grå)Vargarna kastar sten i glashus igen. Jag har redan röstat på SD så igentligen behöver man inte bry sig om skitsnacket.

 7. Näbbgäddan är igång igen. Vem bryr sig? Inte jag i alla fall.
  Stör mig på hur mycket hon skriker när hon är med i debatterna. Hennes röst är obehaglig och skär genom märg och ben.
  En falsk och synnerligen opålitlig person.

 8. Lööf har en dokumenterat diffus och deformerad uppfattning om moralrelaterade begrepp som anständighet, medmänsklighet och skam, och hennes teatrala valfiske kan, med hänvisning till den partipolitik hon företräder, endast bekräfta detta teorem.
  En rävaktig ränksmidare av rang – väl arvoderad och instruerad av den dolda agendans machiavelliska medlöpare!
  Andreas.

Kommentera