Frankrikes president hånar Danmark och danskarna!

INSÄNDARE. Den franske presidenten Emmanuel Macron, hånade Danmark och hela det danska folket under sitt globalistiska turnejippo häromdagen.

Hans grova och rasistiska påhopp skedde under ett tre dagars besök i Skandinavien.

-Några riktiga danskar existerar inte, sade Macron och fortsatte, -Ni har ingen identitet.

-Och detsamma gäller det danska språket, det är inte heller danskt, det danska språket finns inte, sa den uppenbart sinnesförvirrade franska presidenten!

Om han hade sagt att det franska språket inte finns då hade jag hållit med honom på direkten, franska är ju inget språk utan ett ovanligt fult och obegripligt läte!

Pajasen Macron har kanske fått i sig allt för många kvicksilverförgiftade småfåglar och grodor, därav hans okontrollerade vansinnesutbrott.

Janne

Breitbart.com

”Det är bra att det finns gula fransmän, bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.”

Charles de Gaulle

18 thoughts on “Frankrikes president hånar Danmark och danskarna!

 1. Macron har högst troligen inte en fransk identitet så att håna franska språket i respons är helt meningslöst, han gnuggar bara händerna för han avskyr nog fransmännen mer än danskarna.

  Men jag tycker den ”sverigevänliga” rörelsen bör fundera en stund. För SDs öppna svenskhet säger samma sak som Macron, att riktiga svenskar inte finns.

 2. Vad det inte fransmännen som vägrade att acceptera Engelska som internationella språket och det med anledning av att just engelska språket är störst i världen. Frankrike menar att deras språk är det största.
  MÄRKLIGT MED TANKE PÅ ATT HAN SÄGER ATT FRANSKA INTE ÄR ETT SPRÅK ELLER ETT FOLK. UNDRAR OM HAN ÄR MEDVETEN OM ATT HAN KANDIDAT TILL ATT BLI PRESIDENT OCH ÄVEN BLEV DET. I DET LANDET SOM HAN PÅSTÅR INTE FINNS.
  Någon kommenterade att han kan inte ha större hjärna en, en kollibri och jag måste nog instämma i den ANALYSEN.

 3. En man som gifter sig med sin 25 år äldre lärarinna är det något allvarligt fel på hans utveckling. Lägg där till att han arbetat åt västvärldens banemän in spe, Rothschild, och det är fel på dem som röstar på honom.

 4. ”Ge oss Sverige tillbaka ” låter som en suck i rymden. Utomeuropeiska väljare är i majoritet även här , så vi får bara hoppas på det bästa.

 5. Vad den logikresistente och provokativt respektlöse lille garderobssodomiten och förnekelseestradören icke förmått ta i beaktande, är det faktum att om icke våra respektive nationer, deras språk, etnicitet och kultur egentligen inte finns, existerar heller inte det som kallas Europa.
  En boren dumjävel och en välarvoderad sådan!
  Skam och varnagel vidlåder en slik aktör.
  Andreas.

   • Haha!
    Nja, min kära Ama Tona – kanske bäst att avstå.
    A 🙂

   • Petterssibaxeagentlemansgentleman Svar: VARFÖR AVSTÅ? Sådana personer som denne Macron borde få det ”SOM EN SMACK RÄTT I PLYTET” säger jag med STOR dansk släkt och rötter i DANMARK med inflytelserika personer, (i alla fall på 1600-talet) ha ha…..

 6. Han är förbluffande fräck, den där Macron! För sådana förolämpningar är det oroligt att han inte bemötts med ett bombardemang av grönsaker och ägg!

  Ingen borde ta en så självgod pajas på allvar efter sådana uttalanden! Karln är ju uppenbart besatt av storhetsvansinne och sin egen världsbild. (Påminner om Reinfeldt därvidlag.)

  OT; Europa var redan mångkulturellt, med underbara särdrag mellan länder och regioner. Sen fick någon för sig att skyffla in stora mängder araber och av någon outgrundligt anledning kalla det att Europa behövde ”mångkultur.”

  • (Vill förtydliga att jag inte har något emot trevliga,hederliga individer av arabiskt ursprung. Det jag ogillar är massinvandring under förevändningen ”Europa behöver mångkultur”.)

 7. För att vara ärlig så sa han det samma om Frankrike och fransmännen:
  Emmanuel Macron asserted that “true” Frenchmen and Danes “do not exist”

  och

  “Even your language is not just Danish — it is European. The same is true for the French”, he added.

  Macron vägrar alltså att erkänna Europas nationer och nationaliteter, även den franska, och accepterar bara en Europeisk identitet. Och det ligger ju i linje med hans glödande tro på EU.

  • Mycket farligt! Synd att inte Le Pen vann ! Måtte inte det bero på samma sak som här att utomeuropéer är i majoritet. Så valet här kommer inte att sluta lyckligt.” Ge oss Sverige tillbaka” låter som en suck i rymden! Tyvärr.

   • Att försöka, det är allt de kan göra. I Tyskland som i Sverige. Varför inte. Varenda person här vet precis vem ”hen” är. I andra ord kalla mig för vad du vill men jag vet om det du undrar dig över.

Kommentera