Kvällen och natten har varit som vanligt i det nya Sverige

VALET 2018. En man har utsatts för ett mordförsök i centrala Malmö och har förts till sjukhus med knivskador. Flera yngre män har också gripits, men det är ännu oklart hur många som är inblandade.

Man hittad skottskadad i Malmö: ”Blodig man på en stol”. En man i 30-årsåldern hittades på torsdagskvällen skadad på Augustenborgstorget i Malmö, skriver Aftonbladet. Skadeläget uppges vara stabilt.

Natten till fredag larmades polisen om en rad bilbränder i Skåne och Kalmar län. Minst tio bilar drabbades i bränder i bland annat Helsingborg, Kalmar och Vellinge kommun.

Allvarligt skottskadad man hittad i trapphus i Rinkeby. En man i 30-årsåldern har hittats allvarligt skadad i ett trapphus i Rinkeby, nordvästra Stockholm. Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

-Pettersson säger att det är några exempel på vad som händer en vardagskväll i det nya Sverige. Tycker ni det verkar bra så gör som 87:an, rösta på dem i sjuklövern som beställt detta, annars får ni fundera över alternativen.

Förresten, är det någon som vet vad SD ska med fängelseplatserna till?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Kvällen och natten har varit som vanligt i det nya Sverige

  1. Ja allt är sig likt…Önskar vi liksom i Bayern,kunde överraskas av något nytt.
    Ex. ni sitter och åker med er bil i ett idylliskt område,på en rak fin väg och plötsligt står en helt naken kannibal mitt i vägen,tillsammans med några stolar han placerat ut !
    Själv vet jag inte hur jag skulle reagerat. Men minns de gamla ord,som min lärare ofta frågade, ”vad lär vi av detta” ?
    http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/08/thalheim.jpg
    En sådan importerad bushinvånare,kan ju även skrämma fan på flykt !

  2. Jag har nog alltid varit främlingsfientlig mot brott, dvs. jag känner mej lika fientlig mot brott utförda av främmande brottslingar, som mot brott utförda av ”ofrämmande” brottslingar. Jag har alltid trott att de flesta är fientliga mot brott, men det tycks finnas andra krafter i samhället, som tycker att ökande antalet brottsoffer är en naturlig utveckling och att det räcker om man är självgod. Sverige är i en katastrofalt negativ utveckling.

  3. Jag klarar inte av det nya Sverige. Dessa valtider svamlas om allting.Men man pratar inte om det verkliga problemet om det okontrolerade invandringen .Jag ser inte det som något positivt.Är jag ensam?Lysnade på dala geidner i tv4,på sr hadde anders lindberg på programet.Det är sorgliga typer vem fan tror på deras skitsnack.Definitivt inta jag.Sverige måste komma på rätt köl.Rösta rätt .

  4. Vilken tur att det är val om några dagar.

    Konsulatet där jag röstade var betydligt bättre än 2014. Ingen SD mobning denna gång. Jag antar att de vet vart det barkar….

Kommentera