FjärranÖsternRedaktören FjärrSkådar

Har dom fler komiker på lager?

Efter valet nästkommande söndag, så kommer Statsminiminister Löfven, att med en tår i ögat kasta in handduken och meddela att han av “hälsoskäl”  är tvungen att avgå som partiledare och statsminiminister.

Frågan blir då med viss automatik, vem kommer härnäst?   Kommer dom att kvotera in en kortvuxen (dvärg) ? Fast intellektuella dvärgar har dom ju redan haft! En balettdansös? Utrikesblondinen är ju bra på piruetter!   Eller varför inte en sagoberättare? Då ligger ju finansministern, Magdalena bra till! Hottentotter är det väl glest med i ledningen, men nån transa kan dom kanske skaka fram!  Rörelsehindrad? Dom har i alla fall ett antal i nuvarande regering, som det inte rör sig så fort i huvudet på!

Det kan väl i alla fall inte bli ändå sämre??

6 thoughts on “FjärranÖsternRedaktören FjärrSkådar

  1. Idioten avgår inte om så partiet bara får 5% han tror han är den enda världsförbättraren och Sverige är inte riktigt totalhavererat ännu.

  2. Kan inte bli sämre!? Säg inte det, det är nog långt till botten ännu. Det finns faktisk områden som är opåverkade och fungerar fullt normalt att bo i fortfarande. Det kan bli minareter i varje kvarter och mycket mer så de som eftersträvar försämringar kan inte vara långt ifrån nöjda ännu.

Kommentera