Moderatledaren kritiserar Reinfeldts migrationspolitik


VALET 2018. Statsministerkandidaten Ulf Kristersson (M) kritiserade i SVT:s partiledarutfrågning den före detta M-ledaren Fredrik Reinfeldt och den svenska migrationspolitiken.

– Jag tycker att vi borde ha lagt om migrationspolitiken tidigare. Vi borde ha sett det tidigare, vi blev ett lätt offer. Sen tycker jag inte att det ändrar den grundläggande liberala synen på världen, säger Kristersson.

-Pettersson undrar varför inte Ulf såg det tidigare? Vi var ju många andra som såg vad som var på gång.

Jag tror Ulf Kristersson (M) som var socialförsäkringsminister i alliansregeringen 2010-2014 var för feg för att säga emot förre statsministern Fredrik Reinfeldt, men tycker ni att vi ska ha en medlöpare till statsminister så röstar ni naturligtvis på moderaterna, annars får ni fundera över alternativen.

På filmen ser ni lite av moderatledarens moral…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


22 responses to “Moderatledaren kritiserar Reinfeldts migrationspolitik

 • Fjodor

  Känns betrygande att en ynkrygg som inte har en aning om vad som händer i landet anser sig vara rätt person att leda landet.

  Gilla

 • Lena

  Jag litar inte på några av alla dessa som har krossat kärnfamiljerna för att framstå som ”moderna” i tiden.
  Våra barn och barnbarn kommer att vara helt vilse när vi äldre nu dör undan, de har vuxit upp med ”the deep state” finns ingen trygghet i den.

  Bra talat !

  Gilla

 • gamgubben

  Politiker kanske frågar sig ”varför litar inte väljarna på oss.” Tror ni någon politiker litar på en person om denne är känd för att ljuga?
  Hade Ulf haft någon sorts civilkurage så hade han naturligtvis tagit strid inom Alliansen när inflödet av s.k. flyktingar ökade. Tror någon han gjorde det? Naturligtvis inte, för då hade han ju inte idag varit partiledare.
  Så fungerar demokrati i de partier som vi ska rösta på, inget nämnt inget glömt.
  Vi har med andra ord ett stort antal hycklare som vi ska utse till att leda vårt land. Är den ljusnande framtid vår? Knappast, men vi får resonera som Bondeförbundets Hedlund ”vi väljer det minst dåliga alternativet.”

  Gilla

 • tikamax

  Jaha ja – såg partiledarutfrågningen igår och som vanligt blir man upprörd då denne mycket hala man FÖRSÖKER VARA TROVÄRDIG MED LÖGNER. Alla vi som SÅG och FÖRSTOD att detta med alla migranter som svämmade över landet Sverige SKULLE FÖRSTÖRA vår välfärd men denne hala partiledare försöker få oss att tro, ”att det hade jag ingen aaaaning om”… Saken var den att nu kanske han törs men nu är det för SENT med hans TROVÄRDIGHET är SKADAD in i MÄRGEN då han inte VÅGADE säga ifrån till MÄSTER REINFELDT utan satt där som en förskrämd liten mus och BARA HÖLL MED MÄSTAREN……..VEM röstar på en FEGIS???? INTE jag!

  Gilla

  • Tony

   Nej det fanns mer ryggrad i Anna Kindberg Batra än
   i denne figur, han har själv varit med och skapat det
   idiotsamhälle som växt fram.

   Gilla

 • Wally Walrus

  Skulle inte ens köpa en begagnad leksaksbil av den mannen. En typisk falsk myglare som säkert sålt sin mor många gånger om.

  Gillad av 1 person

 • Grune

  Det är ju inte bara M som är obotligt dumma i huvudet. Även S är det. Se på Lövens idiotlöfte att hjälpa folk som behöver stöd? S har haft 4 år på sig att göra detta men kommer 1 vecka före valet med utspelet.
  Detta är ju så otroligt genomskinligt valfläsk som aldrig någonsin kommer att genomföras så det är inte klokt.

  Gilla

 • Björn

  Men när han satt i Reinfeldts regering var Kristersson lojal in i döden.
  Lita inte på Kristersson!!!

  Gilla

 • age

  Först reinfeldts: ”Öppna ERA hjärtan!” gjorde att jag avvek från M.
  Sedan att Kristersson inte tar avstånd från den omdömeslöse Reinfeld fastställde att jag aldrig mer funderar på att rösta på M.
  => Är nu fastlåst i övertygelsen att SD är mitt ansoluta val.
  Har redan röstat!

  Gilla

 • Bosse S

  Den lilla halvfiguren kommer aldrig att vara trovärdig så länge som han inte går ut offentligt ber om ursäkt och gör avbön för sin medverkan i Reinfeldts regering.

  Gilla

 • B Bäver

  Hur i he… kan någon tro på detta M- gäng, att komma med kritik mot Reinfeldt en vecka före valet är ju hästhandlar skoj på riktigt. I Almedalen i somras satt ju R på första parkett. Hela M gänget jobbade med den pajasen i flera år o inte ett kritiskt knäpp då. Nej glöm dessa clowner

  Gilla

 • verklighetochsanning

  Reinfelt var större , starkare och mer aggressiv. Han skrämde lille Ulf till underkastelse i sin offerkofta

  Gilla

  • Tony

   Och ett annat Mähä som nästan satt i knäet på Reinfeldt
   är Majoren Björklund, tur att han inte är major i Armen
   längre,.

   Gilla

 • Nils Dacke

  Alltså, lita aldrig på en moderat och roddare i invandringsfrågan. Dessa typer är inte trovärdiga.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Inte nog med att Kristersson har den makalösa fräckheten att diskulpera och skrapa med foten, de egna insatserna på den globalistiska arenan till trots – han generas inte heller inför att bekläda den förda statskonsten i den undergivet luggslitna offerkoftan.
  En moderat variant av den inbillade landsfaderns Löfvén infantila bekännelse av lydelsen ”vi har varit naiva”.
  Fy skäms och fy för den lede fan, sicket servilt valspektakel!
  Andreas.

  Gilla

 • Kent

  Fredrik Reinfeldt åker väl fortfarande omkring och predikar massinvandringens välsignelser som den internationella bankmaffian betalar honom rundhänt för.

  Gilla

 • centurion

  Dags att be Åkesson om ursäkt för alla fula tillmälen han och partiet oförtjänt fått utstå. Han var ju den enda insiktsfulla politikern, då som nu. Tag nu chansen, Ulf. AVBÖN !

  Gilla

  • anne b rat

   Hur i h-e kan han vara så falsk att han nu t.o.m. har mage att säga att de (SD) som tidigt sa att det kommer att gå åt h-e med den förda invandringspolitiken borde hyllas och samtidigt säga att han inte vill regera eller ens samtala med de som han nu hyllar, det är fan i mej vedervärdigt.
   Usch !!!!
   Nån heder borde ju karlen ha i kroppen!

   Gilla

   • Anna

    Han har ju inga axlar, så allt ramlar bara vidare. Inget finns i knoppen. På de flesta secondhand finns axelvaddar, varför inte så i ett par…. Min stadsminister har axlar SD 2018

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: