Stäng

Cykel mot lastbil

GOTT OCH BLANDAT. Cyklist står i vägen för lastbil i Vättersnäs, blockerar all trafik. Ska enligt uppgift till slut blivit flyttad av en studerande: ”En student som skulle till en tenta lyfte bort både cykel och cyklist”.

-Pettersson säger att det finns cykelväg precis bredvid, och sådana prioriterar Miljöpartiet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 reaktioner på “Cykel mot lastbil

 1. Är det någon som vet varför korkhuvudet tror att polisen skulle ge honom rätt? Han verkar ju vänta på dem…

 2. Haha! 😃👍🏻
  Förbaskat muntra och kärnfulla kommentarer. Här på Petterssons befinner man sig alltid i gott och berikande sällskap!
  Ha en trevlig dag, gott folk.
  Andreas.

 3. Denna händelse är visserligen ett eller ett par år gammalt men skulle nog kunna hända idag så många hjärndöda MP stollar som det finns.

 4. Varför flyttades inte cyklisten bort direkt det fanns tillräckligt med folk som kunde ha gjort det. Vad har hänt med det svenska folket? Har alla blivit fega, vem bryr sig-syltryggar? Inte att undra på, att Sverige ser ut som det gör idag.

 5. Denne pedalofil verkar hävda sin personliga tolkning av den nya ”cykellagen”, som är en förordning om ändring i trafikförordningen, stiftad av den socialdemokratiska och miljöpartiska regeringen, att cyklister och mopedförare (klass II) får lov att köra ute på körbanan från den 1 augusti 2018, även om cykelbana finns intill.

  Cyklisten skall alltid visa hänsyn till trafiken, men den varan försvann tillsammans med pakethållaren.

 6. Det är för cyklister olagligt att INTE använda CG-väg. Cykelbana SKA användas av cyklister, men fjös-velour-poliser törs inte tillrättavisa trikå-cyklare som kör mitt på bilvägen.

  En jävla pissmyra till noll-åtta som obstruerar halländingarnas vardag. Varför ingen av de biffiga halläningarna inte gick fram och slängde cykeln inkl. dess ryttare i diket är ynkligt….

 7. Sverige i nötskal. En obstinat cykelmarodör blockerar vägbanan 2 meter ifrån en cykelstig och en efter en kommer de drabbade resenärerna fram och försöker prata ligisten tillrätta. Iställe för att släpa honom åt sidan på 2 röda sekunder. Utan att skada honom eller cykeln. Lätt som plätt när flera personer samarbetar (!!!)
  Suck !

  1. Ni svenskar är bara en flock kärringar. Snacka och diskutera, det är nåt ni kan. Om det ska göras något åt saken det händer absolut ingenting. Var är den svenska manligheten? Kan det vara så att ni har varit sossar för länge???

   1. Jag antar att vi svenskar rent generellt gjort oss mer eller mindre förtjänta av Din något bistra men ack så träffande erinran om denna defekt i vår nationalkaraktär, där konflikträdslan och den överdrivna flexibiliteten icke sällan framträder med all önskvärd tydlighet.

    Hela arrangemanget synes vara den allsmäktiga socialdemokratins verkliga glansnummer, där ett helt folk dompterats i enlighet med den själsdödande Jantelagens fula budord.
    Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: