Inte bara isbjörnsljug isljug också

Miljöpajsarna har ju tidigare använt de stackars ”undernärda och utrotningshotade” isbjörnar för att få folk att tro på deras amsagor. De kämpar nu  febrilt för att hålla sig kvar i riksdagen, som vanligt så bygger mycket deras argument på rena lögner och missuppfattningar.

Dom verkar ännu inte ha förstått skillnaden på väder och klimat. Ideras reklamvideo inför valet så drar den kvinnliga pratkvarnen, Löwin till med att isen i arktis smälter underifrån.

Tittar man på de dagliga iskartor som DMI publiserar så ser man att isvolymen i arktis inte är mindre än vanligt den här tiden på året, tvärt om!    Men medieklimatet i Sverige gör att Miljöpartiet kan luras hur mycket som helst, utan att råka ut för de så kallade faktagranskarna!  De så kallade faktagranskarna är ju med stor sannolikhet också Miljöpartister.

Dagliga data på isläget i Arktis finns hos Danmarks Metrologiska Institut

6 thoughts on “Inte bara isbjörnsljug isljug också

 1. Miljöpartiets valaffischer säger att ”klimatet kan inte vänta”. Att vallöften är tomma ord vet vi redan, men detta måste första gången i världshistorien som ett regeringsparti själva erkänner att de går till val på luft!

  Det är obegripligt att någon normalbegåvad människa kan rösta på miljöpartiet.

 2. Man blir mäktigt trött på tjatet om att vi nog måste betala mer skatter för att rädda miljön. Jag tycker Sven Melanders sketch verkar spegla verkligheten lika bra idag. Den är rolig dessutom.

 3. Det finns en liten historia om den andra polen, sydpolen.
  För 100 år sedan åkte en brittisk äventyrare vid namn Shackleton till sydpolen med båt.
  100 år senare skulle ett gäng forskare göra om den bedriften. Oturligt nog frös deras båt fast innan de kommit fram. Inte nog med det. Båten som skulle undsätta dem frös också fast. Så även en tredje räddningsbåt. Äventyret slutade med att de fick räddas med helikopter.
  Shackleton är beviset för att det är både kallare och mer is på sydpolen nu än när han var där för 100 år sedan.

 4. Notera också varifrån tabellerna är tagna. I Sverige kan inget sådant seriöst hittas längre, så man får gå utomlands! I Sverige är lögnen statskontrollerad!

 5. Man måste ju säga att det är ju rätt UNDERHÅLLANDE alla historier de kommer med, t.ex. på TV kör de med VAD ALLA BARN är MEST RÄDD FÖR I HELA VÄRLDEN? KLIMATFÖRÄNDRINGAR! Really?

  • Förr skrämde man barn med häxor och troll. Nu skrämmer man dem med klimatförändringar.
   Samma lögn båda två.

Kommentera