En lämplig politiker?

I Samhällsnytts omtalade och av Youtube bortplockade inslag från otryggheten i Lekeberg, kan vi i slutet av filmen se hur kommunstyrelsens ordförande Wendla Thorstensson vägrar svara på Kent Ekeroths frågor.

Ett märkligt agerande av en folkvald politiker som är högst ansvarig för otryggheten i lilla Lekeberg. Se filmen nedan.

När det gäller Thorstensson har hon varit i blåsväder tidigare. Som när hon bröt mot kommunens policy och lät sig bjudas på alkohol. Inget stort brott, men såväl ett olämpligt beteende. Vill man sedan inte svara på frågor som rör hennes egna beslut måste man fundera över om hon är lämplig som folkvald politiker?

11 thoughts on “En lämplig politiker?

 1. I Lekeberg har 30% röstat på Socialdemokraterna två val i följd, det är det partiet som importerat de här asyl och anhörighetsinvandrarna som kastat sten och ofredat befolkningen i Lekeberg, de har ofredat deras hästar och andra djur, även bajsat i deras trädgårdar mitt på dagen..
  Nu ser de lösningen är att flytta därifrån, som är helt felaktigt, polisen skall se till att de försvinner från området och inte ofredar andra människor.
  En sådan sak kan endast göras med hårda åtgärder,, polisen kan använda batonger och polishundar som skall agera mot dem.
  En sak .kan påstås att kvinnliga poliser passar inte för sådana åtgärder som måste till mot de här ligisterna,, som nästan alltid är muslimer och de respekterar inte kvinnan.

  Till Lekeberg folket kan man säga ”som man bäddar får man ligga” tänk på det vid det här valet..

 2. Ja uppstudsigheten bland dom styrande finns även på kommunal nivå vilket vi ska tänka på vid röstningen i September, det är fan inte denna dams rättigheter att välja bort att svara på frågor även om dessa är besvärliga. Är man folkvald så innebär detta att dom är i folkets tjänst, och ska svara medborgarna.Det gapas om att vi ska ha in fler kvinnor på ledande poster i politiken, och det har vi fått, men har det blivit bättre??
  Nej absolut inte, arrogansen är lika utbredd bland dessa som hos manliga
  dito. Om hon som i detta fallet säger att man ska mejla in frågorna och
  sen skiter i att svara handlar det om arrogans av sämsta sort!

 3. Jag undrar kan en politiker som tjänar mer 26000 i månaden förstå många människors situation.
  Jag tror inte det.
  Dessutom kan de förstå hur punktskatter drabbar de lågavlönade, exempelvis spritskatt, tobaks skatt, flygskatt, bilskatt, drivmedelskatt osv. Nej jag tror inte det.
  Jag tror att pensionärer skulle passa i riksdagen men utan lön, bara fria resor till jobbet skulle vara bra.
  Och momsen en stor utgift för den som har det knalt men för en riksdagsman bara en struntsumma.
  Att fatta beslut om människors ekonomi fodrar att man förstår människors situation.
  Jag betalar gärna 16 kronor för bensinen om våra riksdagsmän betalar 90 kronor för en liter.
  Så för att förstå hur folk har det så måste man leva på samma nivå som dem. Allt annat är bara snack och propaganda för att fortsätta mjölka oss på pengar.
  Okey vi sänker din skatt med 300 kr och själva får vi flera tusen i höjning av arvodet.
  Från blåaste höger till rödaste vänster om de inte har våra villkor så förstår de oss inte, tyvärr är människan en girig varelse skillnaden är att vissa har större möjlighet att vara giriga än oss andra.

 4. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/08/8009c9b603b_1535445973-480×270.jpg
  En bild av Minister Goltze från BZ visar,att hon även är röd utvändigt.

  Är det en ren tillfällighet att röd/gröna kommunister ofta kommer helt fel ?
  I Brandenburg skrev jag för någon månad sedan,om en mycket allvarlig händelse. Ett Läkemedelsföretag (Lunapharm) hade köpt in stulna cancermediciner från Grekland.
  Dessa såldes sedan i stor mängd vidare till Apotek och sjukhus i ett tusental fall i Tysklans. Den ansvariga ministern i Brandenburg struntade i att kontrollera det hela.Om de var verksamma eller ej,går ju inte i efterhand att kontrollera.
  Goltze som kommunisten,heter tvingades i går träda tillbaka från alla sina utnämningar,bland f.d. PDS-partiet (de Linke) hon armbågat sig fram till.

 5. Jag hoppas att SD blir riktigt stora och AFS kommer in i riksdagen så de kan sätta åt de ljugande och trixande slöddren som företräder 7 Klövern. 7 Klövern skall få sina fiskar varma i alla debatter och så fort tillfälle ges.

  • Hoppas du att Afs två pojkar skall bestämma vår framtid.
   Jag hoppas att de blir frivilliga brandmän och tar de jobbet på allvar. Med samma lön som brandmännen har förstås.

 6. Kommunstyrelsens ordförande Wendla Thorstensson (C) missade möjligheten att ta sig ur knipan på det sätt som hennes partikamrat fd riksdagsledamoten Fredrick Federly (C) gjorde i februari 2010.

  ”Det var inte jag – det var Ursula”

  https://imageproxy.b17g.services/?quality=70&resize=600×315&shape=cut&source=https%3A%2F%2Fd1fc69ngj1uuz1.cloudfront.net%2F54e5db40fca38f1ec80001a1%2Ffederleysplit.jpg

  Federley bjöds på lyxresa – menar att det var hans kvinnliga alter ego som åkte. Läs gärna vidare på länken nedan.

  https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/a/e1a8kg/det-var-inte-jag–det-var-ursula

  Beträffande alkoholen kunde ju Wendla Thorstensson (C) ha sagt.

  Det var inte jag – det var mitt manliga alter ego Federick (eller någon annan påhittad varelse) som lät sig bjudas på spriten.

 7. Jag tycker att man skall hjälpa dom som vill flytta därifrån och sedan skall man sätta ett 8 m högt el-staket runt hela kommunen och ock glömma bort den. Alla idioter som vill vara i en kommun som saknar kommunstyrelse kan få göra det.

Kommentera