Vad höll Annika på med?

I gårdagens Agenda var det tänkt att socialminister Annika Strandhäll (S) skulle debattera vårdfrågor med Ebba Busch-Thor (Kd).

Strandhäll dök dock inte upp och ersattes istället av Erika Ullberg, oppositionslandstingsråd i Stockholm.

Någon som ens hört talas om Erika Ullberg?

Ganska anmärkningsvärt att en minister i Sveriges regering tackar nej till en direktsänd debatt i ämnet hon är tillsatt för att styra och detta två veckor innan ett av vår tids viktigaste val.

Ebba Busch-Thor twittrade lite kaxigt om att Strandhäll inte vågade ta debatten. Agendas redaktion var lite förvånade över avhoppet med tanke på att debatten utannonserades flera dagar innan. Annika Strandhälls pressekreterare svarar dock på kritiken med att ”det inte fungerade av praktiska skäl”.

Vad dessa praktiska skäl bestod i får vi inte veta, men Annika Strandhäll som älskar sina sociala medier hade åtminstone tid att twittra timmen innan den direktsända debatten.

18 thoughts on “Vad höll Annika på med?

 1. Enda sättet att ”rädda” socialdemokraternas fall är väl att dom inte visar sig överhuvudtaget i TV. Dom har väl börjat inse det nu.

 2. Hur ser en socialdemokratisk väljare ut? Dement och bor på äldreboende, mörkbrun hy och svart hår och lever på socialbidrag, insnärjd i svart tyg så bara ögonen syns och mumlar Abu bakar eller är miljonär och har gjort karriär inom partiet. Det socialdemokratiska Sverige.

 3. Tämligen ointelligent att skylla på att inte hinna sedan twittra en timme innan
  Hur sköter hon sitt uppdrag?
  Kan man vägra? Det skall jag testa nästa gång skattemyndigheten söker mig

 4. Hon fegade ur helt enkelt
  Tyckte synd om tjejen från S
  Det var som att se Mike Tyson möte en bantamviktare

 5. Hon har väl insett att hon ljuger som en sosse travar och kunde inte komma på fler lögner om den obefintliga sjukvården i Sverige.

  • Tämligen ointelligent att skylla på att inte hinna sedan twittra en timme innan
   Hur sköter hon sitt uppdrag?
   Kan man vägra? Det skall jag testa nästa gång skattemyndigheten söker mig
   Var det fint väder? Kanske tog en tur med båten?

 6. Hon var i Stenungsund och invigde den nya arenan på lördagen… hon kanske söp till på kvällen?

 7. Annika Strandhälls statsminister Stefan Löfven ringde till fattigpensionären och lovade sannolikt en rejäl pension …

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2016/11/rejc3a4l-pension.png

  … ett löfte som han garanterat kommer att ta tillbaka dagen efter valet den 9:e sept 2018 eftersom pensionen råkade vara försedd med Sveriges mest effektiva …

  http://pensionsbromskalkylatorn.se/img/pensionsbromskalkylatorn_2.jpg

  Pengarna kommer Löfven i stället spendera på c:a 9000 manliga, blåljugande afghanska ”byggjobbar-barn” utan skyddsskäl som olagligt uppehåller sig i landet.

  • Ja Billy,detta lovade Sossarna redan vid ATP-omröstningen 1957.
   Betvivlade detta redan då,och mina misstankar var befogade.
   Det får vi dagens åldringar uppleva !
   F.ö. vill påminna om att det var en Folkpartist som stödde socialisterna vid omröstningen.(kom ihåg detta 9/9)
   Han blev förrädaren som hjälpte dem till detta tvångssparandet där G.Persson stal 258 miljarder,från kassan och skänkte åt bankerna !

  • Jag undrar vad de pensionärer som får mindre än de 1100 kronor i inkomstpension tycker om de 420 kronor i månaden som löven lovade tycker?

  • Vilken tur att man som f.d statsanställd inte tillhör fattigpensionärerna och därmed slipper bli uppringd av Lövet och Strandhäll !

 8. Meanwhile back at the ranch: Löfven ringde knappast privat utan i sin tjänst, i röstfiskesyfte. Fattigpensionären som Löfven ringde till, får nog även betala en del av det samtalet, precis som den hutlösa lönen Löfven plockar in i sin ficka varje månad.

 9. Strandhäll insåg väl att hon skulle komma till korta i en debatt med Ebba och skickade någon annan att göra en blek insats.
  Det är ruter i lilla Ebba.

Kommentera