Besynnerligt Löfven!

VALET 2018. Statsminister Stefan Löfven åker land och rike runt i slutspurten på valturné. Enligt Aftonbladet utmanas Socialdemokraterna av Sverigedemokraterna i tidigare mycket starka S-fästen. 

Det ser statsminister Löfven som ganska besynnerligt!

-Pettersson tycker det är besynnerligt att vi har en statsminister som inte begriper varför, det är riktigt besynnerligt.

Besynnerligt betyder egendomlig, märkvärdig, märklig, kufisk, mystisk, förunderlig, säregen, sällsam, bisarr, konstig, underlig, kuriös, förbryllande, orimlig, barock, skum.

Motsatsord är normal, förståelig och det önskar jag att Sveriges statsminister var…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Besynnerligt Löfven!

 1. Något man ofta undrar över nu när valet står för dörren är. Vad händer efter valet när 7 stycken maktgalna individer skall slåss om vem som skall bli statsminister i Absurdistan?
  En fråga till. Man skall rösta om budgetförslag. Om alliansen röstar för sitt förslag och får 30% och de rödgröna röstar för sitt förslag och får 30% och SD röstar för sitt förslag. Vad händer då? Blir det nyval då?
  Om någon vet detta kan han/hon svara mig.

 2. Sagts om bl.a.de röda Norrbotten, röstar rött, lever blått! Börjat tänka om vad gäller framtid kontra då tid?

 3. Nu ökar media trycket på SD, värst verkar Nyheter 24 vara. Ena råsopen efter den andra. Nazist beskyllningar haglar, fd bittra SD medlemmar intervjuas och påskrivs stor trovärdighet, kändisar köar för att uttala sin avsky, ”fejkade” undersökningar om SD, hela sajten andas rädsla för att SD ska mångdubblas, och vänsterns såpbubble värld spricker. Var på kalas i lördags, flera där uttalade sitt stöd för SD, såna som aldrig intresserad sig i politik. Det borde tyda på nåt stort, tycker man. Det kommer väl att visa sig, så småningom.

  • Ja nu år goda råd dyra….Men som jag skrivit otaliga gånger så dags ge ko´n hö,när den redan är dö… Tippar att S för första gång dalar under 20 %…

  • Tror personligen:
   Att den 10/9-2018 har SD fått mellan 18-20% hela 7 klövern är intakt och nytt parti AFS har tagit plats i riksdagen.

 4. Svetsarn borde ha avgått för länge sedan.Tydligen hela sosse massan har inte en enda person som kan axla rollen som partiledare.Att den är sandlådemänniskan är bästa dom har och tyvärr han har fått leda landet och representerat Sverige i internationella sammanhang då är det verkligen illa för vårt land.Rösta rätt.

 5. Brexit gav den självutnämnda eliten en rejäl näsknäpp. Trump plattade till deras motsvarighet riktigt ordentligt. Och chocken sitter i än. Nu fattas bara kronan på verket och den kommer, var så säker. Rikspajasen begriper inte det som de flesta andra begriper. Kan man förresten spela på ”vid vilken tidpunkt på valvakan Anna Hedenmo kommer att drabbas av hjärnblödning” ?

  • Nej men istället kan jag erbjuda dig ett bra tips…På Unibet får du 1,85 för ett spel,att Sossarna kommer under 24 % i valet !!!!
   Tag det tipset innan de sänker oddset.

Kommentera